Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Marits i mullers

Cinc raons per veure 'Marits i mullers' amb la teva parella

Àlex Rigola dirigeix aquesta proposta a La Villarroel. Basada en un text de Woody Allen, la obra promet rialles de principi a fi i una bona reflexió sobre la vida en parella. Us hi atreviu?

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Riem junts!

Riem junts!

No ens enganyem, la vida de parella pot no ser un camí de roses i, després dels primers anys l'amor ja no sempre és el que era. Ja no rius amb les ximpleries de l'altre, les seves ganyotes ja no et semblen gens simpàtiques i els seus acudits et resulten una mica patètics. 'Marits i mullers' t'anima a tornar a riure en parella, a passar un vespre junts i recuperar el to més divertit de la parella. Aneu i rieu, no hi ha una teràpia millor!

Tu també ets protagonista

Tu també ets protagonista

Un dels grans encerts de 'Marits i mullers' és la identificació immediata que tothom té amb algun dels personatges. La obra descriu amb realisme situacions amb parella, amics i amants, i el públic oblida que els que són dalt de l'escenari són actors: podrien ser amics, que ens expliquen la seva vida i els seus problemes. La peça porta a escena problemes quotidians de les parelles que el teu veí, la teva amiga i tu heu viscut a la vostra vida. Deixeu-vos anar i parleu-ho amb la vostra parella, recordeu moments, escenes i temes pendents... potser us ajuda a trencar algun tabú...

Publicitat
Després del teatre hi ha sopar!

Després del teatre hi ha sopar!

Estireu-vos i prepareu una vetllada romàntica. Com us dèiem, cal donar 'vidilla' a la vostra relació de parella i què millor que fer un pack de teatre + sopar + copa. Ah, i al costat de La Villarroel teniu un munt de bars i restaurants per triar. El Codium, per exemple, és una tria que no us fallarà amb una cuina de primera i un menú degustació que no us deixarà indiferents. També podeu tastar La Cuchara del Norte i la seva cuina asturiana i gallega o apostar per The Pink Elephant, un restaurant especialitzat en cuina americana que barreja receptes tradicionals i creatives i que de ben segur encantaria a Woody Allen!

Descobriu la nova Villarroel

Descobriu la nova Villarroel

Sabeu que la Villarroel s'acaba de renovar? Aprofiteu 'Marits i Mullers' per descobrir la nova reforma que aconsegueix que el públic estigui gairebé a tocar dels actors. Podreu xafardejar i descobrir la programació d'aquesta sala que sempre s’ha distingit per la seva vitalitat i pel seu compromís social i s’ha convertit en finestra per a la dramatúrgia contemporània, el teatre d’autor viu, i en especial, l’autoria catalana.

Publicitat
Woody Allen, el rei de les parelles

Woody Allen, el rei de les parelles

El director nord-americà és un dels artistes que més ha sabut retratar la vida de parella, les seves dificultats, les passions, els enganys i les alegries. Des d'Annie Hall, Manhattan, Vicky Cristina Barcelona o Blue Jasmine retrataven com ningú la vida íntima de les parelles. Ara, amb l'Àlex Rigola com a director d'aquesta proposta, us sentireu més identificats que mai. Un bon moment per reflexionar sobre vosaltres, no?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat