Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Circ i teatre de Nadal a Barcelona

Circ i teatre de Nadal a Barcelona

Els espectacles de circ que podreu anar a veure amb la canalla durant el mes de desembre i abans que tornin al col·le... No sols per a nens, per cert

Nu, de Quim Girón
Foto: Marta Garcia Nu, de Quim Girón
Per Andreu Gomila |
Advertising

El Nadal és per anar al teatre, al circ, en família, amb la colla, amb els nens... Aquí teniu la nostra d'espectacles que 'fan Nadal' a Barcelona. Hi ha una mica de tot. És a dir, que si teniu ganes de gresca, aquí també la trobareu. A tots podeu anar-hi amb la canalla, però no són espectacles pensats única i exclusivament per a ells. Són per tothom!

NO T'HO PERDIS: Al teatre, per 12 euros... o menys

Antonio Díaz, el Mago Pop.
Foto: Marta Pich
Teatre

El Mago Pop: Nada es imposible

Teatre Victòria, El Poble-sec
4 de 5 estrelles

D'un espectacle de màgia no se'n pot explicar res, cap truc, cap entrada, ja que si ho fa, el crític, com a la física quàntica, passa a formar part de l'espectacle. Així que l'únic punt de vista assumible és el de l'anàlisi de la dramatúrgia, perquè 'Nada es imposible' té una dramatúrgia, una història que relliga els números per convertir-lo en un espectacle rodó. No m'estaré de dir, tanmateix, que Antonio Díaz, com a mag, es mereix més estrelles de les canòniques: sis, set... No és d'eixe món.

Escape room
© David Ruano
Teatre

Escape Room

Teatre Goya, El Raval
3 de 5 estrelles

Els escape room estan de moda. N'hi ha de tota mena, per a tots el gustos i per a totes les emocions de manera que no és gens estrany que finalment hagi arribat als escenaris. I ho fa amb forma de comèdia de “terror” firmada per Joel Joan (que també actua i dirigeix) i Hèctor Claramunt i amb la decidida voluntat de fer riure caigui qui caigui i peti qui peti. I no es pot negar que els guionistes reparteixen joc i cops tot retratant perfils socials, força tòpics, i polítics de referències nostrades.

Advertising