Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Al teatre per 12 euros... o menys

Al teatre per 12 euros... o menys

Si només et pots pagar l'entrada d'una pel·lícula d'estrena, ara ja saps que pots anar també a veure una obra

Falsestuff
© May Zircus / TNC Falsestuff
Per Andreu Gomila |
Advertising

Qui havia dit que anar al teatre és car... A Barcelona hi ha moltes sales a les quals hi pots accedir amb un bitllet de 10 eurets i una mica més. Obres que ja surten a aquest preu. O teatres que t'ho posen fàcil perquè no et perdis el que fan. Aquí et diem quins són. I alguns trucs que pots fer servir per accedir al gran espectacle!

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de la setmana

1
agoya.jpg

Les prèvies

Totes les obres que s'estrenen als teatres comercials de Barcelona fan el que podríem dir-ne un escalfament abans de l'estrena oficial: les prèvies. I el preu d'aquestes entrades sol ser molt inferior al d'una entrada normal. Volten els 12 euros. I es compren on-line. És anar una mica a cegues, perquè en sabràs poc de l'obra (repartiment, títol, etc.), però també serà el primer que sabrà si aquesta o aquella obra és el gran èxit de la temporada!

2
Palau de la Virreina

Tiquet Rambles

El servei Last Minute del Tiquet Rambles ubicat al Palau de la Virreina ofereix diàriament entrades d’espectacles pel mateix dia amb el 50% de descompte. Es poden adquirir a partir de 3 hores abans de l’inici de la sessió escollida a l’oficina Tiquet Rambles del Palau de la Virreina (La Rambla 99)  de dilluns a diumenge del 10 h a 20:30 h.

Advertising
3
Noves emoticones de facebook

El Facebook dels teatres

Hi ha molts teatres que es comuniquen amb els seus espectadors a través de Facebook. I allà és on rematen moltes entrades. Quan saben que aquella nit no ompliran, poden arribar a vendre entrades per 6 euros! És una opció arriscada, però surt a compte.

4
Antic Teatre
Teatre, Experimental

Antic Teatre

Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

A l'Antic Teatre les entrades solen costar menys de 12 euros i hi podem veure dansa, 'performance', noves dramatúrgies, gent que arrisca, gent jove i molt talent. És un centre cultural i social referent a l’escena independent de la ciutat. La seva missió és recolzar i fomentar la capacitat d'experimentació, creació, producció, exhibició, promoció i difusió dels artistes professionals. Per abans o després de la funció compta amb una de les terrasses més espectaculars de Barcelona.

Advertising
5
sala flyhard
Teatre

SALA FlyHard

Sants - Montjuïc

La jove dramatúrgia catalana passa i estrena a la Flyhard, la petita sala de Sants, fundada per Jordi Casanovas, que està renovant el teate català contemporani. I atenció: cal reservar amb antelació! Sempre està ple. Té les 40 butaques més cobejades del teatre català. I pots adquirir, fàcil, una entrada per 12 euros.

6
Teatre

Sala Fènix

El Raval

A pocs metres de la Rambla de Raval es troba la Sala Fènix, amb una programació teatral per a adults i per a un públic infantil, basada bàsicament en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte. Podeu aconseguir entrades per 8 euros.

Advertising
7
Porta 4
Teatre, Comèdia

Porta 4

Vila de Gràcia

Porta4 és un espai de formació, creació, investigació i producció teatral amb base a Barcelona. Si compres la teva entrada de manera anticipada, et costa 10 euros!

8
Teatre La Vilella
Teatre

Teatre La Vilella

El Poble-sec

En aquest teatre de Poble-sec hi ha una manera de pagar ben poc. Si et fas soci, la primera entrada et costa 13 euros. Però la segona ja baixa a 9 euros. Si, a sobre, ets actor o professional del teatre, la cosa baixa fins als 6! La majoria d'entrades volten entre 8 i 12 euros.

Advertising
9
Àtic22
©Cristian Aguirre
Teatre

Àtic22

El Raval

Àtic22 és la filial més experimental del Tantarantana, ubicat a l'àtic del mateix edifici del teatre. Trobareu propostes de creació de formats molt diversos que aposten per trobar noves formes de gestió com la taquilla inversa o preus de 10 euros o menors. Pugeu?

10
Mercat de les Flors
Dansa, Contemporània i experimental

Mercat de les Flors

El Poble-sec

Al Mercat de les Flors, hi ha molts espectacles per 8€. El pack més sucós, però, és el que ens permet comprar 1 entrada per a 8 coproduccions del Mercat per 80€, és a dir, a 10€ per tiquet. Amb l'abonament 6, també podem veure la millor dansa d'aquí i d'allà per menys de 10€ l'entrada, ja que tenim un descompte del 30% en cada tiquet.

Mostra'n més
Advertising