Al teatre per 12 euros... o menys

Si només et pots pagar l'entrada d'una pel·lícula d'estrena, ara ja saps que pots anar també a veure una obra

Rebota rebota y en tu cara explota

Qui havia dit que anar al teatre és car... A Barcelona hi ha moltes sales a les quals hi pots accedir amb un bitllet de 10 eurets i una mica més. Obres que ja surten a aquest preu. O teatres que t'ho posen fàcil perquè no et perdis el que fan. Aquí et diem quins són. I alguns trucs que pots fer servir per accedir al gran espectacle!

Antic Teatre

A l'Antic Teatre les entrades solen costar menys de 12 euros i hi podem veure dansa, 'performance', noves dramatúrgies, gent que arrisca, gent jove i molt talent. És un centre cultural i social referent a l’escena independent de la ciutat. La seva missió és recolzar i fomentar la capacitat d'experimentació, creació, producció, exhibició, promoció i difusió dels artistes professionals. Per abans o després de la funció compta amb una de les terrasses més espectaculars de Barcelona.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

SALA FlyHard

La jove dramatúrgia catalana passa i estrena a la Flyhard, la petita sala de Sants, fundada per Jordi Casanovas, que està renovant el teate català contemporani. I atenció: cal reservar amb antelació! Sempre està ple. Té les 40 butaques més cobejades del teatre català. I pots adquirir, fàcil, una entrada per 12 euros.

Llegir-ne més
Sants - Montjuïc
Advertising

Sala Fènix

A pocs metres de la Rambla de Raval es troba la Sala Fènix, amb una programació teatral per a adults i per a un públic infantil, basada bàsicament en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte. Podeu aconseguir entrades per 8 euros.

Llegir-ne més
El Raval

Porta 4

Porta4 és un espai de formació, creació, investigació i producció teatral amb base a Barcelona. Si compres la teva entrada de manera anticipada, et costa 10 euros!

Llegir-ne més
Vila de Gràcia
Advertising

Teatre La Vilella

En aquest teatre de Poble-sec hi ha una manera de pagar ben poc. Si et fas soci, la primera entrada et costa 13 euros. Però la segona ja baixa a 9 euros. Si, a sobre, ets actor o professional del teatre, la cosa baixa fins als 6! La majoria d'entrades volten entre 8 i 12 euros.

Llegir-ne més
El Poble-sec

Àtic22

Àtic22 és la filial més experimental del Tantarantana, ubicat a l'àtic del mateix edifici del teatre. Trobareu propostes de creació de formats molt diversos que aposten per trobar noves formes de gestió com la taquilla inversa o preus de 10 euros o menors. Pugeu?

Llegir-ne més
El Raval
Advertising

Mercat de les Flors

Al Mercat de les Flors, hi ha molts espectacles per 8€. El pack més sucós, però, és el que ens permet comprar 1 entrada per a 8 coproduccions del Mercat per 80€, és a dir, a 10€ per tiquet. Amb l'abonament 6, també podem veure la millor dansa d'aquí i d'allà per menys de 10€ l'entrada, ja que tenim un descompte del 30% en cada tiquet.

Llegir-ne més
El Poble-sec

Els abonaments del Grec

El Festival Grec, des del 1976, alegra les nits d'estiu de Barcelona amb el millor teatre d'aquí i de fora. Amb l'abonament +5 pots veure cinc espectacles per 59 euros, cosa que vol que cada entrada et costa, de mitjana, 12 euros. Així t'assegures veure una bona representació del millor del teatre, la dansa i el circ del moment. Si tens dubtes sobre què triar, mira't el millor del festival.

Llegir-ne més
Sants - Montjuïc
Advertising

Els abonaments del TNC

Al TNC, tenen diferents abonaments que ens permeten anar al teatre per menys de 12€. Si comprem l'Abonament 10, per 100€, podem veure 10 espectacles. L'únic problema és que les entrades són unipersonals. Si tens menys de 35, l'Abonament 10 val 90€. L'Abonament Jove 4 espectacles Individual val 50€, cosa que vol dir que cada entrada surt per 12,5€. L'Abonament Jove 4 espectacles Duo us permet veure vuit espectacles per 100€.

Llegir-ne més
Fort Pienc

L'abonament -30 del Lliure

Al Teatre Lliure, si teniu menys de 30 anys, podeu aconseguir un abonament per veure quatre espectacles per 51€ (12,75€ l'entrada). Els abonaments es poden compartir. Així podreu veure els millors espectacles que passen per Barcelona (o produïts a Barcelona).

Llegir-ne més
El Poble-sec
Advertising
Mostra'n més

Comentaris

2 comments
Berta E

Molt bé!

M'agradaria dir al grup de TimeOut i a qui li pugui interessar que l'altre dia vaig descobrir una manera diferent de fer teatre. Es diu Microteatre Barcelona i estan a Bailén, 194. http://www.microteatrebarcelona.com/

És per si algú hi està interessat, a nosaltres ens va agradar! :)