Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Falsestuff
© May Zircus / TNCFalsestuff

Al teatre per 12 euros... o menys

Si només et pots pagar l'entrada d'una pel·lícula d'estrena, ara ja saps que pots anar també a veure una obra

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Qui havia dit que anar al teatre és car... A Barcelona hi ha moltes sales a les quals hi pots accedir amb un bitllet de 10 eurets i una mica més. Obres que ja surten a aquest preu. O teatres que t'ho posen fàcil perquè no et perdis el que fan. Aquí et diem quins són. I alguns trucs que pots fer servir per accedir al gran espectacle!

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de la setmana

Les prèvies

1. Les prèvies

Totes les obres que s'estrenen als teatres comercials de Barcelona fan el que podríem dir-ne un escalfament abans de l'estrena oficial: les prèvies. I el preu d'aquestes entrades sol ser molt inferior al d'una entrada normal. Volten els 12 euros. I es compren on-line. És anar una mica a cegues, perquè en sabràs poc de l'obra (repartiment, títol, etc.), però també serà el primer que sabrà si aquesta o aquella obra és el gran èxit de la temporada!

Tiquet Rambles
Palau de la Virreina

2. Tiquet Rambles

El servei Last Minute del Tiquet Rambles ubicat al Palau de la Virreina ofereix diàriament entrades d’espectacles pel mateix dia amb el 50% de descompte. Es poden adquirir a partir de 3 hores abans de l’inici de la sessió escollida a l’oficina Tiquet Rambles del Palau de la Virreina (La Rambla 99)  de dilluns a diumenge del 10 h a 20:30 h.
Publicitat
El Facebook dels teatres

3. El Facebook dels teatres

Hi ha molts teatres que es comuniquen amb els seus espectadors a través de Facebook. I allà és on rematen moltes entrades. Quan saben que aquella nit no ompliran, poden arribar a vendre entrades per 6 euros! És una opció arriscada, però surt a compte.

 • Teatre
 • Experimental
 • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
 • preu 1 de 4

A l'Antic Teatre les entrades solen costar menys de 12 euros i hi podem veure dansa, 'performance', noves dramatúrgies, gent que arrisca, gent jove i molt talent. És un centre cultural i social referent a l’escena independent de la ciutat. La seva missió és recolzar i fomentar la capacitat d'experimentació, creació, producció, exhibició, promoció i difusió dels artistes professionals. Per abans o després de la funció compta amb una de les terrasses més espectaculars de Barcelona.

Publicitat
SALA FlyHard
 • Teatre
 • Sants - Montjuïc

La jove dramatúrgia catalana passa i estrena a la Flyhard, la petita sala de Sants, fundada per Jordi Casanovas, que està renovant el teate català contemporani. I atenció: cal reservar amb antelació! Sempre està ple. Té les 40 butaques més cobejades del teatre català. I pots adquirir, fàcil, una entrada per 12 euros.

Sala Fènix
 • Teatre
 • El Raval

A pocs metres de la Rambla de Raval es troba la Sala Fènix, amb una programació teatral per a adults i per a un públic infantil, basada bàsicament en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte. Podeu aconseguir entrades per 8 euros.

Publicitat
Porta 4
 • Teatre
 • Comèdia
 • Vila de Gràcia

Porta4 és un espai de formació, creació, investigació i producció teatral amb base a Barcelona. Si compres la teva entrada de manera anticipada, et costa 10 euros!

Teatre La Vilella
 • Teatre
 • El Poble-sec

En aquest teatre de Poble-sec hi ha una manera de pagar ben poc. Si et fas soci, la primera entrada et costa 13 euros. Però la segona ja baixa a 9 euros. Si, a sobre, ets actor o professional del teatre, la cosa baixa fins als 6! La majoria d'entrades volten entre 8 i 12 euros.

Publicitat
 • Teatre
 • El Raval

Àtic22 és la filial més experimental del Tantarantana, ubicat a l'àtic del mateix edifici del teatre. Trobareu propostes de creació de formats molt diversos que aposten per trobar noves formes de gestió com la taquilla inversa o preus de 10 euros o menors. Pugeu?

Mercat de les Flors
 • Teatre
 • El Poble-sec

Al Mercat de les Flors, hi ha molts espectacles per 8€. El pack més sucós, però, és el que ens permet comprar 1 entrada per a 8 coproduccions del Mercat per 80€, és a dir, a 10€ per tiquet. Amb l'abonament 6, també podem veure la millor dansa d'aquí i d'allà per menys de 10€ l'entrada, ja que tenim un descompte del 30% en cada tiquet.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat