Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Circ i teatre per al Nadal

Circ i teatre per al Nadal

Els espectacles de la cartellera de Barcelona que no t'has de perdre durant aquestes festes i que agraden a tota la família

Hits
© David Ruano Hits
Per Time Out |
Advertising

El Nadal és per anar al teatre, al circ, en família, amb la colla, amb els nens... Aquí teniu la nostra d'espectacles que 'fan Nadal'. Hi ha una mica de tot. És a dir, que si teniu ganes de gresca, aquí també la trobareu.

També t'agradarà

Botigues, Mercats i fires

Mercats i fires de Nadal

3, 2, 1. Arrenca la temporada nadalenca amb els mercats i les fires on proveir-se d'ornaments i decoració de temporada i dels regals més originals. De la fira de Santa Llúcia al Festivalet, passant per l'Hipermerc'art i el Dress Your Wall, a més del Lost & Found i el Mercado Central del Diseño, on podreu fer-vos amb moda, complements, il·lustració i altres propostes adequades a gairebé tot els gustos i butxaques. Les activitats més populars Mr. Brainwash Nascut a França i establert a Los Angeles, l'artista Thierry Guetta (París, 1966), que més endavant es convertiria en Mr Brainwash, és avui una referència de l'art urbà a nivell mundial. Des dels seus inicis a Los Angeles el 2006 fins avui, Mr Brainwash ha exposat en ciutats com Nova York, Miami, Toronto, Los Angeles, Londres o Ciutat del Cap, ha treballat per a Madonna o Seth McFarlane i ha protagonitzat un documental dirigit pel famós icona de l'art urbà Banksy. 3 Punts Galeria exposa les seves obres més representativa per primera vegada a Espanya, entre les quals es troben peces úniques sobre tela, cartró i paper de petit, mitjà i gran format i, creades especialmentes per a l'exposició, una sèrie d'obres úniques de petit format i una escultura el motiu serà un dels símbols més estimats i enyorats de la ciutat: Floquet de Neu. El Petit Príncep La narració d’'El Petit Príncep' d’Antoine de Saint-Exupéry, publicada el 6 d’abril de 1943 a Nova York, és una faula mítica, un relat filosòfic que s’interroga sobre la relació

Restaurants

Els millors canelons

Els 15 millors establiments per menjar canelons a Barcelona Són el plat estrella de Sant Esteve i una de les fites de la cuina tradicional catalana. Posem a taula els canelons que ens porten al paladar els sabors familiars i aquells que ens sorprenen amb farcits d'avantguarda. De carn, de peix o de verdures, aquí teniu una selecció de 15 establiments de Barcelona on els preparen com cal! Can Culleretes Per aquest restaurant del Gòtic hi ha passat la flor i nata dels toreros i les folklòriques, només hi falteu vosaltres. Amb les parets farcides de fotografies en blanc i negre i l’orgull de ser el restaurant més antic de Barcelona, val la pena tastar els seus fantàstics canelons. Podreu triar entre els d’espinacs amb brandada de bacallà, melosos i exquisits, i els de carn, que fan olor de sopa de Nadal. Cal Boter Hi ha coses que fan festa, la primera és una ampolla de cava i la segona, un plat de canelons. Si sortim de treballar pansits i amb ganes d’afecte, la solució ens l’ofereixen a Cal Boter. Hi ha un caliu en aquest restaurant a l’hora dels migdies que només hi trobareu a faltar una mare recriminant-vos com aneu vestits. Els canelons són boníssims, amb un punt picant, i sobretot surten molt bé de preu. Freixa Tradició “Digues-me com cuines i et diré d’on surts”, això és el que podríem dir al fantàstic cuiner Ramon Freixa. Aquest és el restaurant dels seus pares. Quan als anys 90 va agafar els fogons d’'El Racó de Can Freixa', en Ramon va triomfar i se’

Advertising

Menjar d'hivern

El fred no ha passat: aquesta contundent cuina de cullera us escalfarà el cos i l'ànima Gelida Un bar i restaurant dels que no en queden, amb plats per a pressupostos ajustats i bons paladars. L'esmorzar de forquilla és per llepar-se els dits. I a l'hora de dinar, prepareu-vos per a un àpat comunitari i uns primers i uns segons deliciosos, amb quasi trenta referències de plat a la carta. El capipota, el braó i el bacallà són excel·lents. Regueu-ho tot amb un bon vi de Gelida. –R.M El Asador de Aranda Sens dubte, el millor asador de la ciutat. I ell millor representant de Castella a l'hora del picadillo, la 'longaniza' o el 'chorizo'. Però el que veritablement destaca és el delicadíssim lletó d'ovella 'churra' rostit amb sagí de porc fresc i un extraordinari garrí segovià. El rosteixen durant sis hores en un forn de llenya i arriba a taula trossejat i només untat am un xic del seu propi greix, la qual cosa li dona la seva característica pàtina daurada. Excel.lent producte , sempre presentat en cassoles de fang. –M.A Agut Barcelona té la riquesa de disposar d’alguns llocs que el pas dels anys millora. Moltes vegades oblidats, alguns tenen, a més, el plus d’haver-se modernitzat sense excessos, per posar-se al dia amb l’exigència de qualitat i bons productes que demana la clientela. Un d’aquests casos és l'Agut del carrer d’en Gignàs, un dels primers bons restaurants que vaig conèixer quan vaig arribar a Barcelona en els anys setanta. Allà vaig saber que existia l’allioli i a par

Teatre, Experimental

Nous talents de l'escena

Els espectacles que has de veure de la gent de teatre més prometedora Merda d'artista. El musical Piero Manzoni venia els seus excrements enllaunats per denunciar la mercantilització de l'art. Kaktus Music (creadors de 'Merda d'artista') fan musicals que no volen ser franquícies de consum. A l'artista conceptual li corroïa la contradicció. La companyia només vol divertir trencant una mica els esquemes. La seva contradicció és que podria ser molt més iconoclasta del que al final posa en escena.   IN SITU 2014. Mostra de dansa contemporania Del 18 al 20 de desembre té lloc la 3a edició IN SITU - Mostra de dansa contemporània al Claustre Santa Mònica, de l’Arts Santa Mònica de Barcelona. Una nova edició que amplia dies i propostes per apropar la dansa emergent al públic Barceloní. IN SITU neix a partir d'un anàlisi de la situació actual de la dansa contemporània, concretament del sector de creadors independents que desenvolupen el seu treball sense una estructura que els doni suport, i que es troben a cavall entre els creadors consagrats i els més novells. F.I.R.A.,19è Circ d’Hivern L'Ateneu Popular 9 Barris presenta un any més un espectacle de circ de factura pròpia a Barcelona. El Circ d’Hivern, una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat, arriba aquest any a la seva 19ena edició, i ho fa amb F.I.R.A. (Fenòmens Inversemblants Rescatats de l’Anonimat), una creació col·lectiva del Colectivo Tierra que estarà marcada pel circ i la música en directe, i on

Advertising