Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escenes d'una vida amb Hàmsters

  • Teatre
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Dramatúrgia: Ana Bofill. Repartiment: Ana Bofill, Ivan Caelles, Maite Morillo, Clara Sellés i Sara Schkot.
 
Els hàmsters són una subfamília de rosegadors (cricètids) de la qual se n'han identificat fins a dinou espècies, originàries, la major part, d'Orient Mitjà i el sud dels Estats Units. Uns animalons que van conquerir el cor de molts nens per convertir-se en una primera mascota per a tants i tants infants, malgrat que els seus costums no són sempre edificants, com es el cas del hàmster daurat o siri, molt capaç de matar els seus congèneres si ocupen el seu territori.
Els hàmsters són l'analogia sobre la que companyia Fresquita Montes ha aixecat una comèdia amb voluntat satírica sobre la maternitat. És a dir, substituint els nadons i el seus bressols per aquests animalons i les seves gàbies però conservant totes les reaccions socials, personals i matrimonials que provoca el naixement d’un nadó. Un tema recurrent en totes les generacions que de tant en tan treu el cap al teatre arreu del món occidental sempre en clau de comèdia, perquè les actituds maternes i paternes tenen molt de comèdia... dolenta.
'Escenes d’una vida amb Hàmsters' vol ser una mirada irònica sobre les suposades bondats i felicitat que comporta tenir fills que abunda amb llocs comuns, i per això reals, però que esgota ràpidament el discurs en una dramatúrgia confusa i una interpretació terriblement exagerada.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
9 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà