Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fairfly

  • Teatre
  • Espai Texas
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Fairfly
La CalòricaFairfly
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

La Calòrica, potser la companyia del moment, va fer el clic amb aquesta obra que es va estrenar al Tantarantana un llunyà 2017 [aquesta crítica és d'aleshores]

Pot ser que 'Fairfly' sigui una comèdia amb les cartes marcades en les seves directrius ideològiques, però el discurs de fons fa diana en la seva denúncia contra un sistema que –com els casinos– mai no perd. Joan Yago –autor de capçalera de la Calòrica– ha escrit un text sense fissures, amb personatges que conviden el públic a asseure's al costat per unir-se en la seva frenètica aventura per la selva de l'economia liberal.

Un viatge que comença amb un ERO i acaba... Prohibit avançar el desenllaç. Només destapar que Yago fa anar el temps a voluntat, pilota al seu gust el viratge de comèdia a drama, i que Israel Solà aconsegueix que quatre excel·lents intèrprets visquin amb intensitat totes les vicissituds que pateixen els personatges. 

No et perdis la llista de les obres recomanades que hi ha a la cartellera ara mateix i recorda que el 16 de març és un dia molt important per als teatres catalans: no deixarem Cap Butaca Buida! 

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Espai Texas
Bailèn, 205
Barcelona
08037
Contacte
Veure Web
Preu
18 €

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà