Infecte

Teatre
2 de 5 estrelles

Time Out diu

2 de 5 estrelles

De: Alberto Ramos. Dir: Iban Beltran. Amb: Georgina Latre, Rafa Delacroix, Dani Ledesma, Rocío Arbona, Clara Moliné i Cristina Serrano.

La imaginació és imprescindible en el teatre i em sembla que Alberto Ramos, autor d’'Infecte', en té força, així com un simpàtic sentit de l’humor. L’obra que es presenta al Versus és una juvenil comèdia futurista amb  possessió vírica informàtica inclosa i amb alguns personatges, la venedora de la enciclopèdia Wikipedia impresa, prou interessants. Però una bona idea no garanteix un  bon text i el d’Infecte té problemes de manca de progressió i de reiteració en el joc textual a més d’un problema formal al tractar-se de microescenes lligades amb foscos. Massa.

Ramos no amaga les influències de la televisió i el cinema en un text que caldria revisar perquè queda lluny del que pensem que pretenia l’autor. Iban Beltran, el director, no se’n surt en la direcció d’una obra complicada per a una companyia jove i sembla que ha renunciat a agafar les necessàries tisores.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers