Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les obres de teatre de setembre a Barcelona

Les obres de teatre de setembre a Barcelona

El bo i millor de la cartellera de teatre de Barcelona durant el mes de la represa de l'activitat

El Mago Pop
Per Andreu Gomila |
Advertising

Per fi. Ja ha passat l'agost sense teatre més llarg de la història. Les sales han descansat, els actors han pogut assajar de valent, fins i tot el públic s'ha relaxat. Però ha arribat l'hora de tornar al teatre i veure on esn trobem. Ara sabrem quines són les millors obres de la cartellera, qui guayarà la pugna dels teatres públics... Però el que volem nosaltres és bon teatre. I aquí teniu les obres que no ens perdrem aquest setembre.


NO T'HO PERDIS: Els actors i les actrius més sexis

Teatre

El Mago Pop: Nada es imposible

icon-location-pin Teatre Victòria, El Poble-sec
icon-calendar

Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop, un dels il·lusionistes del moment, Premi Nacional de Màgia i amb un extraordinari èxit, tant dins com fora del país és el nou propietari del Teatre Victoria. El mag de Badia del Vallès comença la nova etapa del teatre portant a Barcelona el seu últim espectacle, 'Nada es imposible', on ofereix un viatge extraordinari ple de sorpreses, diversió, sensibilitat, ritme i emoció. Una aventura plena d'il·lusions que confirma que, quan el Mago Pop surt a escena, res és impossible.

Teatre

Vaselina

icon-location-pin La Villarroel, L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Muntatge de Gabriele di Luca dirigit per Sergi Belbel, dedicat a tots els familiars de les víctimes i a totes les víctimes dels familiars que explica la història d’uns éssers humans derrotats, abatuts, abandonats en un racó del món que primer els va il·lusionar, després se’n va aprofitar i finalment, ridiculitzar tràgicament. Els Estats Units, juntament amb els països aliats, acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils, cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis per intentar donar el gran cop de les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic.

Advertising
Teatre

Kràmpack

icon-location-pin Aquitània Teatre, La Nova Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

'Kràmpack', el debut com a dramaturg de Jordi Sánchez ('Plats Bruts', 'La que se avecina'), torna a la cartellera de la ciutat després de més de 20 anys sense ser-hi present. Dirigida ara per Pep Antón Gómez i protagonitzada per Jaume Casals, Lídia Casanova, Àlex Ferré i Mikel Iglesias, el text de Sánchez narra la història de quatre amics que se'n van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d'amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90 ('Friends', 'Frasier' o la pròpia 'Plats Bruts'), amb un to irreverent que s'ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.

Advertising