Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers
Foto: Sala BeckettAquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers

Les obres de teatre de setembre a Barcelona

El bo i millor de la cartellera de teatre de Barcelona durant el complicat mes de la represa de l'activitat

Publicitat

Les arts escèniques s'enfronten a la temporada més complicada de la seva història. Després de mesos d'obligat tancament, la incertesa és molt gran encara i les sales se la juguen. Haurem d'aixecar el teló amb les platees restringides, i guanyar l'hàbit d'anar al teatre mentre mantenim les noves mesures de distanciament social. El públic espera amb ganes la tornada d'unes sales que s'han demostrat segures després de l'èxit de la prova del Festival Grec el juliol passat. Volem bon teatre, i aquí teniu les obres que no ens perdrem aquest setembre.


NO T'HO PERDIS: Els millors plans per fer a Barcelona

  • Teatre
  • Drama

Toni Casares recupera una obra de finals dels 70 de Josep Maria Benet i Jornet, en la qual fa que les dues filles d’un dissident polític assassinat pel règim totalitari d’un país mediterrani imaginari tornin a casa per prendre revenja. Semblen disposades a pagar el preu que convingui un cop hagin aconseguit el seu objectiu. Amb Enka Alonso, Ona Borràs, Màrcia Cisteró, Francesc Ferrer, Pep Ferrer, Carles Martínez, Òscar Rabadan i Fina Rius. 

  • Teatre
  • Comèdia
  • Dreta de l'Eixample

Després de ‘La jaula de las locas’ i ‘La tiendas de los horrores’, el duet format per Àngel Llàcer i Manu Guix estrena un dels grans musicals clàssics de l’època daurada de Hollywood, protagonitzat per Fred Astaire i Ginger Rogers i que narra una història d’amor dels anys 20 del segle passat, quan s’obria pas el cinema sonor. A l’escenari, hi trobarem, entre d’altres, Ivan Labanda, Diana Roig, Ricky Mata, Mireia Portas i més de trenta actors i ballarins.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat