Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les obres de teatre de setembre a Barcelona
Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers
Foto: Sala Beckett Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers

Les obres de teatre de setembre a Barcelona

El bo i millor de la cartellera de teatre de Barcelona durant el complicat mes de la represa de l'activitat

Advertising

Les arts escèniques s'enfronten a la temporada més complicada de la seva història. Després de mesos d'obligat tancament, la incertesa és molt gran encara i les sales se la juguen. Haurem d'aixecar el teló amb les platees restringides, i guanyar l'hàbit d'anar al teatre mentre mantenim les noves mesures de distanciament social. El públic espera amb ganes la tornada d'unes sales que s'han demostrat segures després de l'èxit de la prova del Festival Grec el juliol passat. Volem bon teatre, i aquí teniu les obres que no ens perdrem aquest setembre.


NO T'HO PERDIS: Els millors plans per fer a Barcelona

Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers
Foto: Sala Beckett

Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers

Reposició d'un dels grans èxits de la temporada passada. Dirigida per Àlex Rigola, es tracta d'una creació covada durant temps d’on en brollen tant unes lliçons del bon morir, com una catarsi per assolir el dol. I tot és basat en fets reals. Una agonia i mort real que ens apropa la protagonista supervivent de la història. La història de Josep Pujol i Andreu, catedràtic d’Història Econòmica, i la seva filla, l’actriu Alba Pujol.

Teatre Poliorama des del 15 de setembre.

Antonio Díaz, el Mago Pop. Nada es imposible.
Foto: Iván Moreno

El Mago Pop: Nada es imposible

Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop, un dels il·lusionistes del moment, Premi Nacional de Màgia i amb un extraordinari èxit, tant dins com fora del país. Després de comprar el Teatre Victòria comença la temporada repescant el seu últim espectacle, 'Nada es imposible', on ofereix un viatge extraordinari ple de sorpreses, diversió, sensibilitat, ritme i emoció. Una aventura plena d'il·lusions que confirma que, quan el Mago Pop surt a escena, res és impossible.

Teatre Victòria des del 2 de setembre.

 

 

Advertising
Todas las flores
Foto: The Mamzelles

Todas las flores

La Beckett programa per iniciar la temporada un espectacle que no es va poder estrenar al mes de maig. The Mamzelles, companyia resident el curs 2019-20, presenten un espectacle signat per Laia Alberch, Judit Colomer, Bàrbara Mestanza i Carla Tovias. La mort torna a ser el tema de reflexió d'un espectacle de la sala, acabant així amb el cicle 'Memento mori' que va ser el fil conductor de la temporada passada.

Sala Beckett des del 10 de setembre.

Winnipeg
Foto: Teatre Akadèmia

Winnipeg

Laura Martel, dramaturga i guionista de cinema, recorda quan el poeta Pablo Neruda va exercir com a cònsol de Xile a Barcelona entre 1934 i 1937, i converteix l’episodi en un muntatge teatral dirigit per Norbert Martínez. Una crònica molt especial d'uns anys crucials en la història Europea contemporània.

Teatre Akadèmia des del 23 de setembre.

 

Advertising
Preses
Foto: Tantarantana

Presses

Durant la repressió franquista les presons de dones es van saturar i alguns convents van ser habilitats per tancar-hi gent. Institucions per instruir i moralitzar a “dones esgarriades”. Inspirada en experiències reals, Neus Ribas planteja un recull de les vivències dins la Presó de dones de Barcelona (actual edifici de El Corte Inglés de Diagonal).

Teatre Tantarantana des del 9 de setembre.

Lolita Flores a la Fuerza del cariño
Foto: Teatre Goya

La fuerza del cariño

Lolita Flores protagonitza aquesta obra de Dan Gordon amb direcció de Magüi Mira.  Aurora i Emma són una mare i una filla molt unides, però amb punts de vista molt diferents sobre la vida. Aurora, que és viuda, és una bona mare, però vol decidir sobre la vida de la seva filla.

Teatre Goya a partir del 16 de setembre.

Advertising
L'Autèntica Teatre
Foto: L'Autèntica Teatre

WhiCh

Dins la Quinzena Metropolitana de Dansa es presenta 'WhiCh' de Virgínia Gimeno Folgado,  una crítica contundent dels clixés sobre el gènere arrelats a la nostra memòria col·lectiva així com a l’associació directa que fem al relacionar el terme gènere masculí amb el sexe biològic d’home i el de femení amb el de dona.

Antic Teatre del 3 al 6 de setembre

Van Gogh
Foto: Teatre Gaudí Barcelona

Van Gohg

L’actor Jaume Garcia Arija encarna la lucidesa i la “bogeria” de Vincent Van Gogh, un artista plenament conscient del que pretén. Parla de l’amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, de la pintura i del món artístic.

Teatre Gaudí Barcelona des del 16 de setembre.

Advertising
Cobertura
Foto: Alejo Levis

Cobertura

El Romea repesca aquesta comèdia estrenada la temporada passada. Quan Clara Segura i Bruno Oro s’ajunten, ja sabem que riurem. Aquí presenten la història d’un director de cinema argentí guanyador d’un Oscar i ara en decadència, Guillermo Peñalvar, i de la seva relació amb la protagonista de la pel·lícula, Roxana, convertida durant anys en la seva parella sentimental.

Teatre Romea a partir del 17 de setembre.

Escape room
© David Ruano

Escape room

Reposició de la comèdia de “terror” firmada per Joel Joan (que també actua i dirigeix) i Hèctor Claramunt i amb la decidida voluntat de fer riure caigui qui caigui i peti qui peti. I no es pot negar que els guionistes reparteixen joc i cops tot retratant perfils socials, força tòpics, i polítics de referències nostrades.

Teatre Condal des del 17 de setembre.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising