Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Teatre Apolo

  • Teatre
  • El Poble-sec
Teatre Apolo
Teatre Apolo
Publicitat

Time Out diu

El Teatre Apolo és un dels veterans del Paral·lel. Va néixer el 1901 com a barraca on es realitzaven espectacles musicals i el 1904 es consolidà com a teatre de la mà dels germans Soriano. La sarsuela, la revista i el music-hall van ser durant anys l'especialitat de la sala, on a mitjans del segle XX van estrenar-hi muntatges referents de les arts escèniques com Margarida Xirgu. La sala, ara amb una clara vocació per la comèdia, té capacitat per a prop de 900 persones. 

Detalls

Adreça
Paral·lel, 59
Sants-Montjuïc
Barcelona
08004
Transport
Paral·lel (M: L2-L3)

Què hi ha ara mateix

Pretty Woman: El musical

  • Musical

Que Roger Berruezo i Cristina Llorente coincideixin a l'escenari per demostrar les seves respectives capacitats com a intèrprets i cantants, superbes, és gairebé l'únic motiu que ens podria portar a veure l'adaptació d'un 'blockbuster' cinematogràfic de 1990 i que, no sabem per què, s'ha convertit en un clàssic de l'últim tram del segle XX. El punt còmic de Ruben Yuste i la veu d'Erika Bleda completen aquesta versió neoliberal del príncep blau.La 'Pretty woman' s'assembla un xic massa a la 'Fama' que vam veure la temporada al mateix Apolo, tant en l'àmbit coreogràfic com d'escenografia. Quan comença, de fet, no sabem si ens hem equivocat d'obra. Però si 'Fama' tenia un cert aire contemporani, 'Pretty woman' ens sembla més antiga que l'argument de la veïna 'Golfus de Roma'. No sé si és una peça només apta per a nostàlgics que enyoren els seus anys 80.Això no obstant, gaudir de Berruezo al Paral·lel després d'haver-se convertit en tota una estrella a Madrid és una gran notícia. És un actor extraordinari. Llorente, al seu torn, no es queda enrere.

'Pretty Woman. El musical' al Teatre Apolo

  • Musical

El 1990, Julia Roberts i Richard Gere ens van fer viure una història de somni. Posats a la pell d'una jove prostituta, la Vivian, i un home ric de negocis, l'Eduardo, el destí els va encreuar perquè, entre amor i negocis, res tornés a ser el mateix. Ara, aquesta relació tan recordada en la història del cinema salta a l'escenari per primera vegada a Espanya amb 'Pretty Woman. El musical. És hora de tornar a viure-la com si fos el primer dia.A partir del 22 de setembre, el Teatre Apolo es convertirà en el Regent Beverly Wilshire Hotel per fer-nos somriure, de nou, amb la trama d'aquest èxit mundial, ara protagonitzat per Cristina Llorente i Roger Berruezo. El guió ha estat escrit per JF Lawton i Garry Marshall, els autors de la pel·lícula, i continua sent tan commovedor com l'original, amb actualitzacions per adaptar-se i reflectir les sensibilitats del present. La llegenda del rock Bryan Adams i en Jim Vallance han compost una banda sonora que us farà ballar i cantar fins a saltar de la butaca i on no faltarà, per descomptat, el gran clàssic musical: 'Oh, Pretty Woman' de Roy Orbison.Ja podeu reservar les vostres entrades per viure una tardor amb molt de ritme i una mica nostàlgica.

Publicitat
També t'agradarà