Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Al teatre per 1 €

Al teatre per 1 €

La cinquena edició del Dia del Teatre SGAE se celebra del 14 al 26 de maig en 10 sales de Catalunya

Silence, Escapade Theatre
Photo: Inma Alcario Silence
Per Andreu Gomila |
Advertising

Per cinquè any consecutiu, el Consell Territorial de la SGAE a Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), faran possible que els espectadors puguin anar al teatre a preu de cafè sol (entre 0,95 i 1,5 €) gràcies al Dia del Teatre SGAE (abans Dia de l’Autor SGAE) amb l'objectiu de promoure l’autoria contemporània d’autors i autores d’aquí. La campanya tindrà lloc del 14 al 26 de maig. En total, hi participen  deu espais escènics, on hi haurà onze obres de 27 autors i autores.

Les entrades del Dia del Teatre SGAE s’adquireixen a través dels sistemes de venda de cada teatre. Es poden adquirir, amb la promoció, a partir del 7 de maig, a les 16 h.

En total, hi participen deu espais escènics, on hi haurà onze obres: Teatre Goya, Escenari Brossa, La Villarroel, el Teatre del Raval, el Almeria Teatre, el Teatre de l'Aurora, la Sala Trono, la Puntual, el saT! y el Jove Regina.

Els espectadors només pagaran el 10% de les entrades, que és exactament el que reben els autors i les autores de cada obra.  La Fundació SGAE es fa càrrec del 90% de cada entrada i el 10% restant, el dret d’autor, l’aporta l’espectador.

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de la setmana a Barcelona

Advertising