Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Silence, Escapade Theatre
Photo: Inma AlcarioSilence

Al teatre per 1 €

La cinquena edició del Dia del Teatre SGAE se celebra del 14 al 26 de maig en 10 sales de Catalunya

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Per cinquè any consecutiu, el Consell Territorial de la SGAE a Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), faran possible que els espectadors puguin anar al teatre a preu de cafè sol (entre 0,95 i 1,5 €) gràcies al Dia del Teatre SGAE (abans Dia de l’Autor SGAE) amb l'objectiu de promoure l’autoria contemporània d’autors i autores d’aquí. La campanya tindrà lloc del 14 al 26 de maig. En total, hi participen  deu espais escènics, on hi haurà onze obres de 27 autors i autores.

Les entrades del Dia del Teatre SGAE s’adquireixen a través dels sistemes de venda de cada teatre. Es poden adquirir, amb la promoció, a partir del 7 de maig, a les 16 h.

En total, hi participen deu espais escènics, on hi haurà onze obres: Teatre Goya, Escenari Brossa, La Villarroel, el Teatre del Raval, el Almeria Teatre, el Teatre de l'Aurora, la Sala Trono, la Puntual, el saT! y el Jove Regina.

Els espectadors només pagaran el 10% de les entrades, que és exactament el que reben els autors i les autores de cada obra.  La Fundació SGAE es fa càrrec del 90% de cada entrada i el 10% restant, el dret d’autor, l’aporta l’espectador.

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de la setmana a Barcelona

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat