Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les estrenes de teatre de la setmana a Barcelona

Les estrenes de teatre de la setmana a Barcelona

Les obres de teatre i dansa que arriben a la cartellera aquests dies

Àlex Rigola
© Iván Moreno Àlex Rigola
Advertising

Aquestes són les estrenes més destacades que arriben a la cartellera de Barcelona al llarg d'aquesta setmana. També incloem les reposicions, els espectacles que tornen després d'uns mesos llunys dels escenaris . I si voleu saber quines obres són les millor valorades per la crítica de Time Out podeu visitar les obres de teatre que no et pots perdre, amb totes les valoracions dels nostres experts.


NO T'HO PERDIS: 50 coses que has de fer a Barcelona

 

1
La gavina
Teatre

La gavina

La Villarroel, L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Àlex Rigola es torna a endinsar en l’univers d’Anton Txékhov en aquesta nova adaptació de 'La gavina', on ens convida a reflexionar sobre la pèrdua de direcció davant una realitat que ens arrossega cap als esdeveniments. L’angoixa vital és la gran protagonista d’aquesta peça, una versió íntima i despullada d’una de les grans obres de la dramatúrgia del segle XIX.

2
La nostra parcel·la
Teatre

La nostra parcel·la

Teatre Lliure: Montjuïc, El Poble-sec

Una trobada genuïna? Una situació distòpica? Així comença 'La nostra parcel·la', de l’actriu i dramaturga Lara Díez Quintanilla. Una peça irònica que posa sota el microscopi el neguit existencial i l’absurditat del comportament humà quan volem donar-hi resposta.

Advertising
3
Boira a les orelles
Marga Parés
Teatre

Boira a les orelles

El Maldà, El Gòtic

La companyia Els Pirates Teatre presenten 'Boira a les orelles', un espectacle on es planteja què vol dir ser sord i que està basat en l'experiència viscuda en primera persona d'un membre de la companyia, l'escenògraf Enric Romaní. El projecte parteix de les seves experiències vitals, però també de les vivències de la companyia amb ell.

4
Pecats imperdonables
Teatre

Pecats imperdonables

Teatre Borràs, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Comèdia interactiva molt esbojarrada i carregada de suspens, on els personatges mostren, a través de cadascun dels pecats capitals, la misèria de l'ésser humà. L'obra presenta la història d'una família que després de barallar-se per l'herència del pare, decideix reunir-se per posar pau. Però, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal (per morir de riure).

Compra entrades de teatre aquí!
Advertising