Les estrenes de teatre de la setmana a Barcelona

Les obres de teatre i dansa que arriben a la cartellera aquests dies
Daniel Anglès
Daniel Anglès
Per Andreu Gomila
Advertising

Aquestes són les estrenes més destacades que arriben a la cartellera de Barcelona al llarg d'aquesta setmana. També incloem les reposicions, els espectacles que tornen després d'uns mesos llunys dels escenaris . I si voleu saber quines obres són les millor valorades per la crítica de Time Out podeu visitar les obres de teatre que no et pots perdre, amb totes les valoracions dels nostres experts.


NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

 

1
Fun home
Teatre

Fun Home

icon-location-pin El Poble-sec
icon-calendar

L'èxit de Broadway 'Fun Home' arriba a Barcelona sota la direcció de Daniel Anglès de la mà del mateix equip artístic i creatiu de la productora No Day But Today després de l'èxit de 'Rent'. L'espectacle musical està basat en la novel·la gràfica 'Fun Home: Family Tragicomic' d'Alison Bechdel, el popular còmic autobiogràfic de l'escriptora nord-americana publicat l'any 2006. Explica la història de l'Alison, una dona de quaranta anys que mira enrere i recorda la seva infantesa i la relació que tenia amb el seu pare, un home inestable i temperamental que no se sent còmode amb la seva sexualitat.

2
Maremar
© Mar Orfila
Teatre

Maremar

icon-location-pin El Raval
icon-calendar

'Maremar', el nou musical de Dagoll Dagom explica la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada. 'Maremar' és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, una de tantes històries en que la crueltat de la guerra fa separar famílies.

Advertising
3
Sherlock Holmes y el destripador
Teatre

Sherlock Holmes y el destripador

icon-location-pin El Poble-sec
icon-calendar

Londres 1888. Al barri de Whitechapel s'estan cometent crims terribles, les víctimes sempre resulten ser prostitutes joves. L'Inspector Lestrade, desesperat per la situació, es presenta al 221B de Baker Street per contractar els serveis del famós detectiu Sherlock Holmes. Aquest, al costat del seu inseparable Dr. Watson començaran les indagacions per descobrir l'assassí que s'autodenomina 'Jack l'Esbudellador'. Se'ls s'unirà a la investigació la popular espia Irene Adler. Aventures, morts, baralles i misteri...

4
Quina feinada! (Fully Commited)
Teatre

Quina feinada! (Fully Commited)

icon-location-pin Fort Pienc
icon-calendar

Ventura Pons torna al teatre després de trenta-set anys desde la seva última direcció teatral. Ho fa amb un dels èxits de l'Off Broadway de l'any 2016, 'Quina feinada! (Fully Commited)', protagonitzat per Roger Pera, que es posa a la pell d'un agent de reserves d'un luxós restaurant de la ciutat. Per ell passen totes les trucades, totes les reserves i totes les històries al llarg d'una tarda freda d'hivern on ell serà els més de 20 personatges que hi aparèixen.

Advertising
5
Camera
Teatre

Quick Date

icon-location-pin El Raval
icon-calendar

Encara algú creu en els enamoraments sobtats? Ruth si, tot i que ja no n’està segura. Però aquesta vegada potser sigui diferent. Avui, en Marc anirà a Quick Date per primer cop.

Compra entrades de teatre aquí!
Advertising