Les estrenes de teatre la setmana a Barcelona

Les obres de teatre i dansa que arriben a la cartellera aquests dies

Aquestes són les estrenes més destacades que arriben a la cartellera de Barcelona al llarg d'aquesta setmana. També incloem les reposicions, els espectacles que tornen després d'uns mesos llunys dels escenaris . I si voleu saber quines obres són les millor valorades per la crítica de Time Out podeu visitar les obres de teatre que no et pots perdre, amb totes les valoracions dels nostres experts.
 

1
Bodas de sangre
© Bito Cels
Teatre
Bodas de sangre
icon-chevron-right
Time Out says
icon-calendar
'Bodas de sangre' parla de la passió irrefrenable, d’aquella pulsió que arrossega la voluntat i esmicola la raó, en una societat tancada i ritualista on hi ha poc o cap espai per a la llibertat individual. És l’obra de Lorca més estrenada i de ben segur també la més complexa dins del cicle de les tragèdies andaluses. I ho és, al nostre entendre, per la seva càrrega simbòlica i per la intensitat d’una paraula poètica que ens deixa a la memòria un ressò persistent.
icon-location-pin El Raval
2
Atomic 3001
Dansa
Atomic 3001
icon-chevron-right
icon-calendar
La coreògrafa, ballarina i actriu belga Leslie Mannès tancarà la temporada de la sala Hiroshima amb l'espectacle 'Atomic 3001', un ritual futurista on un èsser se sotmet a un puls perpetu que l'aliena físicament. En aquesta infernal màquina de ball, hi ha una comunió però també un ritme desenfrenat que s'ha de seguir. De la música tribal al techno, 'Atomic 3001' és una recerca cap a una unitat de supervivència primitiva.
icon-location-pin El Poble-sec
Advertising
3
Les cigonyes venen de Tailàndia
Teatre
Les cigonyes venen de Tailàndia
icon-chevron-right
icon-calendar
La dramaturga Blanca Bardagil presenta 'Les cigonyes venen de Tailàndia', obra que ens explica la història de 4 personatges que decideixen emprendre un aparent innocent joc de veritats i mentides que acabarà per canviar les seves vides.
icon-location-pin El Gòtic
4
Assassines
Teatre
Assassines
icon-chevron-right
icon-calendar
La companyia La Flor Innata torna al Teatre del Raval amb l'espectacle guanyador de la 22a edició de la Mostra Teatre Barcelona. 'Assassines' és obra que ens parla d’un món de dones, del món de les dones d’avui en dia i de com s’ha arribat fins al moment actual. L’obra, que formalment no deixa de ser una comèdia-cabaret, ens exposa els trets més característics de la feminitat actual, tot posant-los en crisi i disseccionant-los fins al punt on l’anàlisi perd sentit.
icon-location-pin El Raval
Advertising
Compra entrades de teatre aquí!