Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

The Hole

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

De: Yllana i Paco León. Amb: Adrián García, Bruno Gullo, Alejandro Forriols, Julian Fontalvo, Vinila Von Bismark, Arancha Fernández, Mónica Riba Roque, Nacho Sánchez, Julio Bellido, Donet Collazo, Viviana Camino.

No hi ha dubte que el cartell de l’espectacle és el més provocador de tota la funció d’aquest cabaret entre friqui i molinesc (del Molino) produït a Madrid i que  estrena o ha estrenat ja una segona entrega d’aquesta idea al teatre La Latina. 'The hole' s’inspira en el cabaret tirant a l’històric Teatro de Manolita Chen, però no acaba de ser un cabaret. Li manca erotisme per més que es vegin culs, pits i un penis volant. Vol ser teatre, però el guió de les intervencions de la fantàstica Terremoto d’Alcorcón són en general fluixos, excepte quan improvisa amb el públic i se’l fica a la butxaca.

L’espectacle vol ser una festa i el Coliseum llueix amb taules a on prendre una copa. Una bona idea. Però l’espai escènic, la casa de La terremoto, tira a la del terror del Tibidabo, i això lliga poc amb la personalitat de l’amfitriona. Tampoc la selecció musical dels números no és gaire encertada. Estrident. Vinga decibels. El millor, sens dubte, són els números de circ, gairebé tots ells  exercicis aeris amb elàstics, molinets molt potents, o el del cèrcol d’una Marilyn grassoneta.

No hi ha sensualitat en els stripteases i el conjunt resulta una mica embolicat. Però el públic espera moltes bromes i una grolleria simpàtica digna d’un Paral·lel friqui. I això li donen.

Detalls

Adreça
Preu
18-49 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà