Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tot el que cal saber del Temporada Alta 2019

Tot el que cal saber del Temporada Alta 2019

Amb el començament de curs i la nova temporada teatral arrenca també, com cada any, el festival de tardor de Catalunya Temporada Alta. T’expliquem el bo i el millor de la programació d’aquesta XXVIII edició per tal que no et perdis res!

Remeneu i trieu: torna el Temporada Alta!
Teatre

Remeneu i trieu: torna el Temporada Alta!

Ho han tornat a fer. Cada any esperem amb més ganes la programació de Temporada Alta i no hi ha any que no ens quedem totalment impressionats quan la llegim per primera vegada. Aquesta 28a edició també promet setmanes i setmanes de propostes de qualitat! Enguany al festival podreu gaudir de ni més ni menys que 100 espectacles per a tots els gustos i públics. Estones per compartir en família, propostes pels joves, espectacles d'allò més innovadors i moltes oportunitats per descobrir (o redescobrir) grans creacions. Les classificacions són infinites! Entre tanta oferta, triar els espectacles que més us poden agradar és una tasca ben difícil. Però no us feu un embolic: us ordenem tota la programació en set grans seccions i us ajudem a seleccionar aquells espectacles que de ben segur no us voldreu perdre per res.

Et presentem el nostre Top 10 del festival Temporada Alta
Teatre

Et presentem el nostre Top 10 del festival Temporada Alta

Triar entre un parell d’opcions potser és fàcil, però escollir entre un centenar ja és tot un maldecap. Aquest any, el festival Temporada Alta ha programat 100 espectacles que toquen un munt d’àmbits i enlluernaran tota mena de públics, des de petits fins a grans. Davant d’aquesta programació tan àmplia, és ben difícil triar aquells que segur que són imprescindibles perquè feu un gran tast del festival. És per això que a continuació us presentem aquells 10 espectacles que no us podreu perdre en aquesta 28a edició que tindrà lloc del 6 d’octubre al 9 de desembre per tot el territori gironí!

Els 7 espectacles internacionals de Temporada Alta que no et pots perdre
Teatre

Els 7 espectacles internacionals de Temporada Alta que no et pots perdre

Com ja és tota una tradició, el Temporada Alta no només ens porta sobre els seus escenaris grans talents del nostre territori sinó que sempre dedica una petita part de la seva programació als millors creadors d’arreu. En aquesta 28a edició que tindrà lloc per diversos racons de Girona del 6 d’octubre al 9 de desembre, trobareu un ampli cartell internacional dintre dels 100 espectacles programats per aquest any. Hi ha noms que ja són part de la família del festival perquè ja fa anys que hi participen. Nosaltres us seleccionem aquells 7 espectacles que de ben segur us posaran la pell de gallina!