Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tots els teatres de Barcelona - C

Tots els teatres de Barcelona - C

Advertising
Camera
Teatre, Comèdia

Cafè Teatre Llantiol

icon-location-pin El Raval

Que el seu aire antic i l'espai reduït no us faci pensar que les obres que s'hi representen són petites. Per aquí han passat artistes amb molt de contingut, els trobareu a les fotografies que decoren el vestíbul. En comptes de pati de butaques, el públic s'asseu en petites taules de bar per veure, mentre pren una copa, els monòlegs, concerts i obres de teatre que s'hi representen. Al cor del Raval i a tocar de La Rambla.

Camera
Botigues, Centres comercials

Centre Comercial Las Arenas

icon-location-pin La Nova Esquerra de l'Eixample

L'antiga plaça de toros de Las Arenas, de la qual es conserva la façana original, s'ha reconvertit en centre comercial. I un dels espais més especials de l'edifici, la cúpula amb vistes a Montjuïc, està concebuda per acollir esdeveniments firals i espectacles musicals i teatrals.

Advertising
Advertising
Advertising
Camera
Teatre

Cincómonos Espai d'Art

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Cincómonos és un espai de l'Eixample on la galeria d'art conviu amb les propostes teatrals de petit format. Un espai d'exhibició multidisciplinar que funciona des de 1998 com la finestra al món de petits creadors; a més de conferències, presentacions de llibres i esdeveniments putuals, també s'imparteixen cursets d'iniciació al teatre.

Camera
Teatre, Comèdia

Club Capitol

icon-location-pin El Gòtic

Fundat el 1926 com a cine, el 1989 va ser reformat i convertit en teatre. Un dels actors que més va trepitjar aquesta sala va ser Pepe Rubianes i, a causa de la seva mort sobtada, la sala gran del Capitol porta el seu nom.

Advertising
Camera
Teatre, Musical

Coliseum

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Un gran rètol de bombetes blanques anuncia l'espectacle que hi ha en cartell al Coliseum, un edifici inaugurat el 1923 per ser una sala de cinema i que des del 2006 programa, sobretot, obres de teatre de tot tipus. L'edifici és propietat del Grup Balañà i va ser un projecte de Francesc de Paula Nebot, que es va inspirar en l'Òpera de París. Recentment també s'ha reciclat en sala de concerts, amb una capacitat per a gairebé 1.700 persones.

Teatre, Comèdia

Teatre Condal

icon-location-pin El Poble-sec

Situat al Paral·lel, el Teatre Condal està especialitzat en comèdia per al gran públic. El van fundar els germans Onofri el 1903, en l'època daurada de l'avinguda dels teatres, i va ser reconvertit en teatre al llarg dels anys 60 i 70. El 1983 es va transformar de forma definitiva en espai d'exhibició teatral i des de 1992 el Grup Focus es fa càrrec de la seva gestió.

Mostra'n més
Advertising