Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tots els teatres de Barcelona - G

Tots els teatres de Barcelona - G

Advertising
Música, Espais musicals

Gran Teatre del Liceu

icon-location-pin El Raval

Ni els incendis ni les crisis econòmiques han pogut acabar amb l’esperit i l’esplendor del Liceu, una de les sales més prestigioses del món (va ser el teatre d’òpera més gran d’Europa durant els seus primers 100 anys). Des de la seva inauguració i durant gairebé un segle, el Liceu va ser el punt de referència, de confluència i d'expansió de la vida artística, social i política de Barcelona i el termòmetre de les seves etapes d'esplendor, de desenvolupament i de decadència. Després de l’incendi de 1994, la sala de l’auditori es va reedificar reproduint fidelment l’aspecte que tenia la sala el 1909, però amb algunes millores. Té 2.292 seients i té forma de ferradura que es va tancant a mesura que s'apropa al prosceni.

Advertising
Teatre

Teatre Gaudí Barcelona

icon-location-pin Sagrada Família

Un petit gran teatre de mides reduïdes on la innovació i la recerca de noves experiències estètiques són protagonistes. A més de deleitar amb la literatura del teatre, el TGB també ofereix una extensa programació per gaudir en família.

Teatre

Teatre Goya Codorniu

icon-location-pin El Raval

Fundat el 1914, el Teatre Goya ha estat un dels espais més representatius de la ciutat. ndado en el 1914, el Teatro Goya ha sido uno de los espacios más representativos de la ciudad. El 2004 va tancar i fins i tot va estar a punt de desaparèixer. Sota la direcció artística  de Josep Maria Pou, la seva programació es basa en un repertori obert i equilibrat, fent un èmfasi especial en la producció pròpia.

Advertising