Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tots els teatres de Barcelona - S

Tots els teatres de Barcelona - S

Advertising
Teatre

SALA FlyHard

icon-location-pin Sants - Montjuïc

La jove dramatúrgia catalana passa i estrena a la Flyhard, la sala capitanejada per Jordi Casanovas i la seva companyia i un dels factòtums de la renovació del teate català contemporani. I atenció: cal reservar amb antelació! Sempre està ple. Té les 40 butaues més cobejades del teatre català.

Camera
Teatre

Sala Atrium

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

La Sala Atrium és el pilar del projecte Atrium. A més de l'estudi dedicat a la reflexió i el perfeccionament dels actors i la rpoductora, la petita sala comparteix amb el públic una línia de treball coherent amb tots els aspectes que fan possibles les arts escèniques.

Advertising
Teatre

Sala Beckett

icon-location-pin Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

La Sala Beckett és un petit teatre fundat l’any 1989 com a seu de la companyia El Teatro Fronterizo, de José Sanchis Sinisterra, i com a espai de trobada per a creadors de diverses disciplines. Des dels seus inicis s’ha centrat en la promoció de la dramatúrgia contemporània, amb produccions i programacions d’espectacles d’autors contemporanis i un interès visible per l’experimentació i per les noves formes d’escriptura dramàtica. A través del seu Obrador Internacional, la Beckett duu a terme també una intensa activitat de formació.

Advertising
Advertising
Advertising
Camera
Teatre

Sat! Sant Andreu Teatre

icon-location-pin Sant Andreu de Palomar

El 1990 va arrencar el projecte del SAT!, el teatre municipal de Sant Andreu. El 2003 s'instal·lava a la seu del carrer Neopàtria amb tres línies d'acció, amb propostes de teatre per a adults, infants i dansa; el 2012 optava per l'especialització, per aprofundir en la programació familiar i la dansa, amb la idea que la cultura és necessària, imprescindible per comprendre el present i afrontar el futur.

Camera
Teatre

Teatre Sagarra

icon-location-pin Fora de Barcelona

Dansa, música i espectacles infantils omplen la cartellera del teatre municipal de Santa Coloma. Al Teatre Segarra hi ha lloc per a tot.

Mostra'n més
Advertising