Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tots els teatres de Barcelona - S

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tots els teatres de Barcelona - S

Advertising

SALA FlyHard

Teatre Sants - Montjuïc

La jove dramatúrgia catalana passa i estrena a la Flyhard, la sala capitanejada per Jordi Casanovas i la seva companyia i un dels factòtums de la renovació del teate català contemporani. I atenció: cal reservar amb antelació! Sempre està ple. Té les 40 butaues més cobejades del teatre català.

Sala Atrium

Teatre Dreta de l'Eixample

La Sala Atrium és el pilar del projecte Atrium. A més de l'estudi dedicat a la reflexió i el perfeccionament dels actors i la rpoductora, la petita sala comparteix amb el públic una línia de treball coherent amb tots els aspectes que fan possibles les arts escèniques.

Advertising

Sala Beckett

Teatre Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

La Sala Beckett és un petit teatre fundat l’any 1989 com a seu de la companyia El Teatro Fronterizo, de José Sanchis Sinisterra, i com a espai de trobada per a creadors de diverses disciplines. Des dels seus inicis s’ha centrat en la promoció de la dramatúrgia contemporània, amb produccions i programacions d’espectacles d’autors contemporanis i un interès visible per l’experimentació i per les noves formes d’escriptura dramàtica. A través del seu Obrador Internacional, la Beckett duu a terme també una intensa activitat de formació.

Advertising
Advertising
Advertising

Sat! Sant Andreu Teatre

Teatre Sant Andreu de Palomar

El 1990 va arrencar el projecte del SAT!, el teatre municipal de Sant Andreu. El 2003 s'instal·lava a la seu del carrer Neopàtria amb tres línies d'acció, amb propostes de teatre per a adults, infants i dansa; el 2012 optava per l'especialització, per aprofundir en la programació familiar i la dansa, amb la idea que la cultura és necessària, imprescindible per comprendre el present i afrontar el futur.

Teatre Sagarra

Teatre Fora de Barcelona

Dansa, música i espectacles infantils omplen la cartellera del teatre municipal de Santa Coloma. Al Teatre Segarra hi ha lloc per a tot.

Mostra'n més
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising