White Rabbit Red Rabbit: Clara Segura

Teatre, Comèdia
0 M'encanta
Guarda-ho
White Rabbit Red Rabbit: Clara Segura
Clara Segura

Podeu imaginar-vos uns Premis Gaudí o uns Butaca sense Clara Segura? Acumula premis i bones crítiques a la televisió, el cine i el teatre i és l'actriu que tothom voldria tenir al seu projecte. Entregada, segura i amb una capacitat d'interpretació única... Com serà el seu White Rabbit Red Rabbit?

White Rabbit Red Rabbit de Nassim Soleimanpour
Un intèrpret. Un obra teatral. Cap director. Cap assaig. Cap informació. No pot buscar res a google. No pot parlar amb ningú que ja hi hagi passat. No pot parlar amb ningú que l'hagi vist. Només es compromet a una sola cosa: Un cop comenci, arribarà fins el final. Sigui el que sigui que demani el text. El que sigui.

WHITE RABBIT RED RABBIT no només és una obra de teatre, és una experiència, una vivència, un salt al buit que compartiran l'intèrpret i els espectadors. Una nova manera de veure i viure el teatre. El seu dramaturg, Nassim Soleimanpour, és iraniá. Les seves paraules han escapat a la censura. I ara t'esperen perquè les escoltis amb atenció, hi pensis, et diverteixis i t'estremeixis.

WHITE RABBIT RED RABBIT s'ha representat a més de 15 països de tot el món, en més de 1.000 representacions, comptant amb intèrprets com Whoopi Woldberg, Nathan Lane, Alan Cumming o Ken Loach, i convertint-se en èxit de crítica i públic.

LiveReviews|0
1 person listening