Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right 11 terrasses que triomfaran aquest estiu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

El Secret Girona
© Anna Vila-Clara El Secret Girona

11 terrasses que triomfaran aquest estiu

Tenen un encant especial, estan molt ben situades o són acollidores... en sentirem a parlar!

Advertising

Fa calor, els mosquits ja tornen a aparèixer, la mida dels pantalons i vestits s'escurça peer segons i tornem a ocupar el nostre espai natural: Les terrasses. Petits oasis de calma i tranquil·litat enmig de la ciutat. Hem fet una selecció de les que triomfaran aquest estiu. Per l'ubicació, perquè tenen un encant especial o perquè ja formen part de l'imaginari col·lectiu gironí. 

El Pati de Ca La Flora

Bars i pubs Cafeteries

Al mig de l’artèria que travessa Banyoles –i a només cinc minuts de l’estany– hi trobareu un espai encantador: el Pati de Ca La Flora. Aquesta antiga vaqueria, que data del 1914, s’ha reconvertit ara en el bar-cafeteria d’un ‘bed & breakfast’ ple de detalls. Les plantes ufanoses a l’exterior, la decoració tradicional amb mobles de fusta i les bigues al sostre a l’interior, fan d’aquest lloc un oasi per a qualsevol que hi vulgui esmorzar, fer la cervesa o picar alguna cosa. De tant en tant, hi trobareu organitzades activitats diverses, com tasts de vins, cerveses o gintònics, xerrades o presentacions. Estigueu ben atents!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising