A l’hora dels esmorzars La Gallega treu fum! I si és dia de mercat a Salt, no gaire lluny del bar, encara més! Els entrepans, freds o calents, són la nineta dels ulls i la clientela n’és conscient. Si voleu posar la cirereta a l’àpat, afegiu-hi un suc de fruita acabat de fer, en tenen una llista llarga! Ara bé, si us va el tiberi fort de bon dematí, opteu per un pop a la gallega, un dels hits de la carta, no us en penedireu! El punt fort és que hi podeu endrapar a qualsevol hora, ja sigui un entrepà, un plat combinat o un menú de migdia. I el que ens acaba de robar el cor del tot és que amb la canya hi vénen unes olives o alguna altra cosa per picar!
Hem parlat molt de terrasses chic, de terrasses amb unes vistes espectaculars i, fins i tot, a primera línia de mar. En aquest reportatge, però, hi trobareu bars on realment ens trobem a gust, bars on comences amb una canya i acabes amb unes tapes o un bon entrepà tot xerrant amb el cambrer. Bars on ens coneixen pel nom. Bars on hi tornes una vegada i una altra. Tots en tenim un. Quin és el vostre?