0 M'encanta
Guarda-ho

Les temptacions més dolces de Girona

Els amants dels dolços esteu d'enhorabona: En aquesta selecció trobareu els millors dolços de Girona

© DarZelPastissos

El dolç és tot un univers per descobrir. Us proposem mil maneres de seduir-nos i fer-nos caure en la temptació. Us escollim cinc temptacions que ens encanten perquè gaudiu sense recança d'aquests dolços objectes de desig. Bon profit! 

La tatin de Can Xapa

A Can Xapa, a més de fer la millor xocolata de les comarques gironines, també són els artífex de la millor tatin de poma que hem tastat en anys. I no exagerem. Dolça i un punt cruixent. Cada mossegada és un autèntic plaer i tampoc exagerem. La fan de diferents mides, de més gran a més petita.

Llegir-ne més
Baix Empordà

El brunyol de xocolata del Divinum

Segurament heu sentit a parlar del famós carro de formatges del Divinum però la veritat és que el seu brunyol de xocolata li fa la competència directa. Feu-nos cas: poseu-vos-el a la boca i deixeu-hi explotar la xocolata calenta de l’interior. Només podem dir una cosa: uaaaaa!

Llegir-ne més
Advertising

El panet del Rocambolesc

Designat com a millor pastisser del món en alguna ocasió, Jordi Roca va crear el "Panet" del Rocambolesc el primer hivern que va haver d’afrontar la famosa gelateria gironina. Com que a casa nostra no hi ha una cultura de menjar gelats tot l’any, a en Jordi se li va acudir un joc de contraris. Va pensar en poder menjar un gelat a l'hivern amb les mans calentes, assegurant escalfor a les mans quan s’agafa l’entrepà però amb tota la frescor del gelat a la boca. Per fer-ho possible es segella el gelat fred dins d’un brioix calent amb l’ajuda d’una sandvitxera que es va crear expressament, l'Oximoron Maker

Llegir-ne més
Centre

El flamet de Casa Moner

Pastes, pastissos, coques, merengues i pans de tota mena és, més o menys, el que trobareu a Casa Moner. Fins aquí res de nou. El que potser no sap tothom és que fan un dels millors flamets de la ciutat. Possiblement el millor. Dolç però no embafa, petit però no minúscul i amb la textura perfecte. Una meravella que ens porta directes al nirvana. 

Llegir-ne més
Eixample
Advertising

El pastís de mousse de xocolata del Racó d'en Pep

Si no sabeu dir que no a un bon dolç, no us podeu perdre el pastís de mousse de xocolata amb crema de llet i cacao. De ben segur que us farà salivar! De fet, el responsable d'aquesta petita joia xocolatera i propietari del restaurant, en Pep, ens admet que és l'únic pastís que no pot treure de la carta: és el preferit del seu fill! I de bona part de la clientela. 

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments