1. Casa Granados
    © Alex Colom JacobCasa Granados
  2. Casa Granados
  • Hotels
  • La Selva

Hotel-Boutique Casa Granados

Aquest hotel de Tossa de Mar està submergit entre les muralles d'un castell del segle XII

Publicitat

Time Out diu

Casa Granados Boutique Hotel és un petit hotel ubicat al nucli antic de Tossa de Mar, a l'antiga propietat familiar del compositor Enrique Granados amb més de 200 anys d'història i reformat per Sophia Maria Hanssen, l'actual propietària que ha procurat conservar els detalls de l'espai per oferir un hotel a la Costa Brava elegant però també íntim i acollidor.

Quins serveis ofereix el Botique Hotel Casa Granados?

Aquest hotel disposa de set habitacions, cadascuna amb el seu propi estil individual, però tenint en comú totes elles el luxe i el confort. Compta amb uns jardins, dissenyats per Adam Martí, més romàntics que un llibre de Jane Austen, una piscina exterior i, fins i tot, una sala de relaxació amb sauna i centre de massatges.

Restaurant Can Sophia

Situat als antics patis de la casa es troba el Restaurant Can Sophia, aquest restaurant està dissenyat en vidre i ferro forjat i ens trasllada a les antigues vidrieres dels anys 30. El fet de trobar-se al nucli antic de Tossa de Mar, genera una atmosfera a l'entorn ideal per menjar a qualsevol hora del dia, on gaudir dels plats creats pels xefs Arturo Rodríguez, Josep Pagès Victor Trochi,  amb productes frescos i de proximitat. A més, tot acompanyat dels vins del seu celler d'alta qualitat. 

Què visitar al voltant de l'Hotel Casa Granados

Casa Granados Botique Hotel compta amb una terrassa al costat de l'emblemàtica muralla del Castell de Tossa de Mar del segle XII. És per això que fent un tomb pel voltant de l'hotel és possible veure el castell des de ben a prop de manera gratuïta i sense horaris. Les platges que no et pots perdre d'aquesta zona són Es Codolar, dins el recinte medieval de la Vila Vella; La Cala Bona, també coneguda com a Cala de Sant Francesc, i la Cala Pola, una platja de sorra entre pins amb un càmping. 

Detalls

Adreça
Roqueta, 10-12
Tossa de Mar
17320
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà