Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foguera de Sant Joan
Foto: J2RFoguera de Sant Joan

Les millors revetlles de Sant Joan de Girona i la Costa Brava

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Si, a diferència de la nostra redactora Joana Valent, per a vosaltres Sant Joan és una festa imprescindible que teniu marcada des de fa mesos al calendari, aquesta és la vostra guia. Hi trobareu un recull d'algunes de les millors festes de Sant Joan de l'Empordà i el Gironès. 

Sant Joan a l'Estartit: Alerta perquè aquí la revetlla de Sant Joan començarà la nit del 22 de juny. El Sant Joan 2018 de l'Ítaca seran dues nit festives a la Plaça de la Llevantina de l'Estartit. I la primera nit hi haurà concerts de Txarango, Che Sudaka i Doctor Krápula. Dissabte: Ebri Knight, Germà Negre, Pachawa Sound i Koers. 

Sant Joan a La Bisbal: La festa va forta. La revetlla de Sant Joan a La Bisbal començarà a les 21h, amb l'arribada de la flama del Canigó, després tocarà el torn del sopar popular (adult 15€, infantil 10€) i , finalment, l'hora del baall amb un espectacle pirotècnic, ball del Drac i tambors. I concert de C.O.I Es Montgrons i Khrossez & Danger. La revetalla tindrà lloc a l'antic camp de futbol i la venda de tiquets es fa a Loteria Viñolas. 

Sant Joan a Castelló d'Empúries: A Castelló d'Empúries no es conformen amb gaudir de la revetlla de Sant Joan, organitzen tot un cap de setmana que començarà el dijous per la tarda i acabarà el diumenge. Música (concerts de Hotel Cochambre, Aitana, Smoking Stones, Stars 45...) festa, petards i coca de Sant Joan!

Sant Joan a Salt: Si sou dels que per Sant Joan passeu d'innovacions i festes estranyes... cap a Salt hi falta gent! La festa consistirà en l'arribada de la Flama del Canigó, sopar popular a l'Era de Cal Cigarro i ball amb Joan Sol. Venda de tiquets Carnisseria i Xarcuteria Consol (Mercat de Salt), Còpia Clip, Estanc 4, Fleca Parramón, La Cooperativa del Veïnat, l'Estanc i Lliberia Micky Montse.

Sant Joan a Fontajau: L'associació de veïns organitza la revetlla de Sant Joan que estarà amenitzada pels conjunts Latin Swing i Radio Hits. A la mitja part, castell de focs al parc de la Guingueta i per acabar hi haurà cava, coca de Sant Joan i seques de Fontajau.

Sant Joan a Peralada: Peralada organitza una gran revetlla popular, on les sardines, el cava, la coca i els petards són els protagonistes de la vetllada. Sense oblidar-nos de la tradicional encesa i crema de la foguera, és clar.  

Últimes notícies

    Publicitat