Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Girona
© S-FGirona

11 idees per gaudir de Girona 10

No us ha tocat el sorteig? No patiu, també podeu aprofitar al màxim aquest cap de setmana!

Escrit per
Time Out Spain editors
Publicitat

No us ha tocat el sorteig? No patiu! D'acord, gaudir d'una nit d'hotel o un menú per 10 euros està molt bé, però també podeu anar al cine per 5 euros, gaudir de concerts sense pagar ni un cèntim, anar a la fira d'alimentació, aprofitar les rebaixes a FiraRebaixa...

Fer una visita nocturna a la catedral
© Pabkov

1. Fer una visita nocturna a la catedral

Una de les activitats estrella de Girona 10 és, sens dubte, la visita nocturna tematitzada a la catedral 'Magna Latius' en el marc del 600è aniversari de la seva nau. Una visita de caràcter familiar on podrem reviure la història d'aquest moment històric del temple d'una forma amena, divertida, intrigant i diferent. 

Donar-ho tot a la Nit10

2. Donar-ho tot a la Nit10

És la gran novetat d'aquest any. Un total de tretze establiments (Els Jardins de la Mercè, One, Metropolitan, +CUB o Imperial Cafè, entre d'altres) oferiran, dins de la franja horària que cada local decideixi, la promoció de dues copes de la varietat que ells vulguin (gintònics, combinats, còctels especials, etc) per 10 euros. A més, en alguns locals també podreu gaudir de música en directe sense pagar ni un cèntim. 

Publicitat
Fer una ruta 'Game of Thrones' per Girona

3. Fer una ruta 'Game of Thrones' per Girona

No hi podia faltar. Sou fans de Joc de Trons? Us sabeu de memòria la sèrie? Per Girona 10, Guies de Girona ofereix la possibilitat de fer la ruta 'Game of Thrones' per la nostra ciutat i (re)descobrir els espais mítics que la sèrie ha immortalitzat per sempre. Per què van triar Girona? Com la van transformar? Tot això i més és el que descobrireu a la ruta. 

Anar al cine per 5 euros!

4. Anar al cine per 5 euros!

Una altra manera d'aprofitar Girona10 és anar al cine. Sí, sabem que hi podem anar qualsevol dia, però entre el 27 i el 29 de gener els cinemes Albéniz i Òscar oferiran dues entrades per 10 euros. O sigui: 5 euros per cap. Si no sabeu quina pel·li anar a veure, podeu donar un cop d'ull al top5 de la cartellera.

Publicitat
Música, música i més música!

5. Música, música i més música!

Per Girona10 també podreu gaudir de bona música sense pagar res o menys de 15 euros: Big Dani Pérez Four o Scott Hamilton & Toni Solà seran al Sunset Jazz per 10 euros per persona el dissabte i diumenge respectivament, dissabte Andrésacústico farà un repàs pels grans clàssics del rock a Plaça Catalunya, Emma Youth i Xico Rovira estaran el dia abans,-divendres-, a plaça Catalunya amb una proposta de música negra amb un toc molt fresc i personal. I unes hores abans, a les 11 del matí, també a Plaça Catalunya, els versàtils Sandra Fern i Nito Figueras, ens faran gaudir d'una pila de versions de jazz. Smoking Bambino serà divendres a l'Auditori per 6 euros i Pau Vallvè oferirà unes sessions d'LP de l'Ok Computer de Radiohead. A l'Espai Marfà. La gran perla de Girona10 però, serà el concertàs d'Oques Grasses que tindrà lloc dissabte 28 a la plaça Salvador Espriu. 

Anar a Aqva Banys Romans per 10 euros
  • Què fer
  • Centre

Aqva és tota una experiència. Un balneari urbà situat en el primer hospital de Girona,-entre els segles XII i XVII-, al bell mig del Barri Vell. Un món de sensacions i experiències parit l'any 2015 per un emprenedor gironí que volia "retornar a la ciutat els antics banys preexistents i la tradició greco-romana". Doncs bé, coincidint amb Girona10 podreu gaudir del circuit termal per només 10 euros.

Publicitat
Participar a la 2a cursa de Carnestoltes
© Rihardzz

7. Participar a la 2a cursa de Carnestoltes

Riure, disfresses i córrer, quina gran combinació! Diumenge 29 tindrà lloc la Cursa de Carnestoltes, que començarà al Pavelló de Fontajau i serà només de 5 quilòmetres. Les instruccions? Les de sempre: per participar, cal anar disfressat! De fet, les millors difresses (individuals o en colla) tindran premi. Per participar, a més, cal pagar 10 euros i inscriure's a: carnestoltesgirona.tempsxcurses.com. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat