Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right 13 coses per fer a Girona amb la mainada

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Paó
© PrimePhoto Paó

13 coses per fer a Girona amb la mainada

Cansats de l'iPad i el youtube? Porteu els nens a jugar per Girona. La ciutat ofereix una pila d'activitats, moltes gratuïtes, perquè s'ho passin d'allò més bé

Per Aída Pallarès, Dani Chicano i Esperança Padilla
Advertising

La ciutat és el millor parc d'atraccios que existeix. Bé, potser no. Tots sabem que Port Aventura és brutal i Disneyworld encara més. En tot cas, el que està clar és que hi ha vida més enllà de l'iPad, Youtube i els vídeos d'El Rubius. Us proposem 13 activitats per fer en família on tots, especialment els més petits, s'ho passaran molt bé. 

11. Fer un taller al CaixaForum - Fontana d'Or

Art Centres d'art Centre
El CaixaForum és, literalment, el paradís de les activitats familiars i per a tota la família dels museus gironins. Cada mes ofereixen una pila de tallers ideals pels més petits de casa. Com per exemple, un on poden experimentar amb les formes geomètriques per mitjà de la tecnologia, un altre on iniciar els infants en el món de l'astronomia i, fins i tot, un taller on podran experimentar i descobrir comportaments inesperats en diversos materials i la ciència. Aprendre és divertit!
Paó
© PrimePhoto

12. Anar a veure els paons de la Devesa

Els Jardins de la Devesa compten des de fa poc amb uns nous usuaris de bellesa excepcional. Els paons reials que tradicionalment han viscut dins la gran gàbia situada a un extrem d'aquest recinte, un dels espais verds més bells i carismàtics de la ciutat, passegen ara lliures i s'espera que puguin conviure en pau amb els ànecs collverds que habiten els canal, els clients del bar La Rosaleda i els gossos que transiten pel parc. Esperem que l'experiment resulti, perquè observar-los en llibertat, tan bells i tímids, amb els seus blaus vius en contrast amb els verds cendrosos de l'hivern i els colors llampants de la primavera, és una d'aquelles petites grans experiències que ens ofereix la vida.

Advertising
Pont d'en Gómez
© juan bautista

13. Peixar els ànecs i les carpes de l'Onyar

Dia tonto amb les criatures? Ens ha passat a tots. Cap problema. Agafeu una barra de pa sec i planteu-vos enmig de qualsevol dels ponts del centre de la ciutat. Alguns són més agraïts que d'altres: al Pont de Pedra, la vegetació atrau força aus i, si no, sempre tindrem el recurs de la presència d'una colònia de gats. Un dia excepcional, fins i tot, s'hi va veure una llúdriga. Sota el pont Eiffel hi proliferen les carpes golafres, i des del pont d'en Gómez veurem força ànecs. Mitja hora de tranquil·litat assegurada.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising