Els millors Spas de Girona

Pren-te un descans i relaxa't en la nostra selecció dels millors Spas de la ciutat

Hotel Sallés

No hi ha res millor en aquesta vida que una estona de relax en un 'spa' o rebre un bon massatge. Bé, potser sí. Però hem passat uns dies gloriosos preparant aquest reportatge dels millors spas de les comarques gironines per a vosaltres. És hora de relaxar-se.

Balneari Vichy Catalán

Per saber d'on surt l'Hotel Balneari Vichy Catalan ens hem de remuntar a l'any 1883 quan les aigües del manantial Puig de les Ànimes, de Caldes de Malavella, van ser declarades oficialment d'utilitat pública i posteriorment conegudes com 'Vichy Catalan'. Arran d'aquest descobriment el doctor Modest Furest i Roca decideix construir l'Hotel Balneari, que obre les seves portes l'any 1898. Actualment l'hotel disposa de 86 habitacions, un restaurant, piscina exterior, pista de tennis, parc infantil, un magnífic jardí i… evidentment el conegudíssim centre termal dotat amb aigües mineromedicinals (que emergeixen a 60ºC). L'oferta del centre és d'allò més completa: circuit termal (amb jacuzzi, dolls subaquàtics, cànons d'aigua termal, cromoteràpia, dutxa bitèrmica, dutxa cubell, pediluvi, sauna finlandesa i Hamman), inhalació de Vichy Catalan, dutxa escocesa, massatges, tractaments facials i molt més. Confort, tranquil·litat i luxe al bell mig de la Selva.

Llegir-ne més
La Selva

Hotel Balneari Termes Orion

Per parlar dels orígens del Balneari Termes Orion ens hem de remuntar al segle XIX, quan la Junta Provincial de Sanitat de Girona les declara d'utilitat pública. No és, però, fins a principis del segle XX que es dóna a conèixer l'aigua 'Orion' i els propietaris decideixen rebatejar el balneari amb el nom actual de Termes Orion. Actualment el recinte ha esdevingut un bon refugi pels amants de l'aigua i la naturalesa que busquen tranquil·litat. I un dels balnearis més elegants de Catalunya. Ofereixen serveis termals i tractaments, com banys (amb llet hidratant, de raïm negre, hipertermal…), saunes, hidrocinesteràpia, tècniques d'inhalació, massatges terapèutics… Hi ha packs d'oferta de nit d'hotel, sopar i tres hores al Centre Lúdic Termal Magma per 49 euros. També es pot accedir durant dues o tres hores al Magma, sense necessitat d'allotjar-se al Termes Orion, per 22, 24 o 30 euros segons hores i temporada.  

Llegir-ne més
La Selva
Advertising

Aqva Banys Romans

Aqva és tota una experiència. Un balneari urbà situat en el primer hospital de Girona,-entre els segles XII i XVII-, al bell mig del Barri Vell. Un món de sensacions i experiències parit l'any 2015 per un emprenedor gironí que volia "retornar a la ciutat els antics banys preexistents i la tradició greco-romana". Per això, el balneari consta de tres sales d'aigua a diferents temperatures: Frigidarium (fred), Tepidarium (tebi) i Calidarium (calent). També hi ha un espai de relaxació i massatges, una Hamman, una sauna de sal, servei de massatges i servei de té a la sala de descans. L'entrada als banys termals val 32 euros.

Llegir-ne més
Centre

Sallés Hotel

Preparar maleta, agafar cotxe, intentar aparcar, fer cua, esperar… Agafar un avió sempre és estressant. Potser per això al costat de l'aeroport de Girona, a Riudellots de la Selva, trobem una al·lucinant zona spa: Més de 400m2 amb piscina climatitzada, cascades, raigs d'aigua calenta, gandules tèrmiques, dutxes sensacions, jacuzzi… L'accés és gratuït pels clients de l'hotel.

Llegir-ne més
La Selva
Advertising

Balneari Prats

Caldes de Malavella va esdevenir un lloc de pelegrinatge en l’època romana pel gran reconeixement de les seves aigües termals. Segles més tard es va confirmar l'efecte curatiu de les aigües i a mitjans de segle XIX la família Prats va parir 'Baños Prats' que, amb el temps, va esdevenir el balneari que tots coneixem: Balneari Prats. El recinte consta d'una piscina d'aigües termals i ofereix diversos tractaments: hidroteràpia (sauna, diferents tipus de dutxes, inhalacions, quiromassatge, fangoteràpia, tractaments corporals i facials… Podeu accedir al circuit d'aigües per 32'50 euros.

Llegir-ne més
La Selva

Hotel Costabella

A més de dormir-hi de fàbula, al mític Hotel Costabella també podem anar-hi a relaxar-nos una bona estona. Tenen terrassa i piscina, gimàs i, això és el que ens interessa ara, una zona d'spa amb sauna, jacuzzi i banyera hidromassatge. També ofereixen massatges i tractaments de bellesa. L'ideal per fer un kit-kat relaxant sense necessitat d'agafar el cotxe. 

Veure preus Llegir-ne més
Oest
Advertising

Comentaris

0 comments