0 M'encanta
Guarda-ho

Els racons més romàntics de la Costa Brava

No sabeu on dir 't'estimo'? Voleu triomfar a la propera cita? En aquests racons (probablement) no us diran que no.

© Juan Novakosky - shutterstock.com
Roques Planes

Teniu una cita i voleu assegurar-vos l'èxit? Porteu-l@ en un d'aquests racons de la Costa Brava. Set llocs màgics i completament idíl·lics on fins i tot els més pagafantes triomfen. No us podem garantir l'èxit i evidentment el que importa és la persona, però tots sabem que no és el mateix declarar-se enmig del carrer menjant un xauarma que en una platja solitària del litoral gironí, oi? I si no teniu èxit no patiu: com a mínim haureu (re)descobert uns racons fantàstics i fet unes fotos per caure d'esquena! 

Castell de Tossa de Mar

El soroll de les onades del mar i el castell il·luminat. Se us res més romàntic? A nosaltres no. Bé, sí, els que trobareu a continuació, però Tossa de Mar de nit ocupa un espai privilegiat en el top 5. No només pel paisatge, gràcies al qual ja tindreu molta feina feta, també perquè si us agrada la història (a nosaltres sí) us les podeu donar de 'culturetes' que coneix el territori a la perfecció explicant les mil i una aventures d'aquest castell medieval declarat Monument Històric Artístic Nacional. 

Llegir-ne més
La Selva

Cap de Creus

Si sou d'un perfil més aventurer i excursionista, aneu al Cap de Creus. Sabem que és la fi del món, però queda a prop de casa i és completament al·lucinant. Potser estem exagerant (o no) però estem convençuts que si el Cap de Creus fos americà hauria sortit en una pila de pel·lícules romàntiques com a espai ideal per dir-se un 't'estimo' i declarar-se amor etern. Potser perquè, encara que hi hagi trenta mil persones a prop, quan mires a l'infinit només veus el mar. I a poc a poc tot desapareix, i no sents el soroll de la quitxalla, l'olor del menjar o el rum-rum de la Tramuntana. Només el mar.

Llegir-ne més
Advertising

Cala Bramant

No podia faltar la Cala dels Enamorats. Aquesta petita cala és una mena de closa de mar que es recargola encerclant el mar i formant una petita piscina natural. No només és un racó idíl·líc i força tranquil, també ofereix unes vistes al·lucinants de Llançà, el Port de la Selva i, fins i tot, el Cap de Creus. Una petita i desconeguda joia on, si no triomfeu, és que ho teniu molt negre.

Llegir-ne més
Peratallada

Peratallada

Si sou més de senderisme, aneu a fer una ruta per la nostra petita Carcassone: Peratallada. Tots hi hem anat de petits, però aquest petit poble medieval (encara) conserva un encant per caure d'esquena força romàntic. Camineu, camineu i trieu qualsevol dels racons màgics de la vil·la per fer el pas definitiu. A Peratallada fins i tot el protagonista de la pel·lícula de Borja Cobeaga triomfaria. O potser no, però faria unes fotos espectaculars.

Advertising

Jardins de Cap Roig

Està considerat un dels jardins botànics més macos de Catalunya, una fusió ideal d'arbres, plantes i espècies vegetals dels cinc continents. Un espai únic ple de naturalesa, art, cultura i història. Per tot això i més els Jardins del Cap Roig són un dels parcs ideals per tenir-hi una cita romàntica. Deixeu-vos de tòpics i aneu-hi. Triomfareu. I, de pas, també ho petareu a Instagram. 

Llegir-ne més
Costa Brava

Cala de Roques Planes

Roques Planes és una de les platges més peculiars, al·lucinants i inoblidables de la Costa Brava. D’entrada perquè està situada en un cap rocallós i plena de roques de formes arrodonides. I, a més, tot just davant hi ha una sèrie d’illots rocallosos al·lucinants com la Roca de Ses Gavines i els Esculls de les Cigales. Tot i que molts banyistes (nudistes o vestits) opten per estendre la tovallola damunt les roques, la cala també té un petit espai de sorra fina ideal per prendre el sol. En tot cas, sigui nedant, fent snorkel o prenent el sol: Roques Planes és un racó ideal per una cita romàntica. I no només per l'espai! També perquè és poc coneguda i, per tant,  difícilment us trobareu trenta (possibles) parelles més.

Llegir-ne més
Baix Empordà
Advertising

Castell de Peralada

Recordeu 'Últimas tardes con Teresa' de Juan Marsé? Bé, doncs si sou més com la Teresa que com el Pijoaparte, és probable que el Castell de Peralada sigui un dels racons més romàntics per tenir-hi una bona cita de la Costa Brava. D'entrada perquè el castell és preciós i, de nit, encara més. I, si hi aneu durant el festival podreu completar el pack amb un bon espectacle de música, dansa o teatre. 

Llegir-ne més
Alt Empordà

Comentaris

0 comments