Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Temps de Flors 2016: Cites amb la cultura

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Temps de flors
© Ruben García Temps de flors

Temps de Flors 2016: Cites amb la cultura

Girona s’omple de concerts, espectacles, festes i molt més… us ho perdreu?

Per Aída Pallarès
Advertising

Aquests dies Girona s’omplirà de flors però també de cultura. Festivals, activitats i mercats envairan les places, museus i auditoris de la ciutat. Hem fet un recull de les més destacades perquè no us en perdeu ni una. Teniu l'agenda a punt?

Activitats culturals

Museu d'Art de Girona
© Ajuntament de Girona

Concurs Internacional de Música Maria Canals

Art Centres d'art Centre

Un piano de cua enmig del Museu d’Art. El Concurs Internacional de Música Maria Canals arriba a Girona del 7 al 15 de maig per revolucionar la ciutat:  Qualsevol persona que ho desitgi, es podrà acostar a l’instrument i fer-lo sonar. Durant els dies del festival, també es programaran diversos recitals i actuacions protagonitzades per joves intèrprets de les comarques gironines.

http://www.elpunt.cat
GRUP EL PUNT

Concert de campanes

Com ho llegiu. El dimecres 11 de maig, que Temps de Flors dedica a la ciutadania gironina obrint els espais florals fins a les 12 de la nit, es farà un concert de campanes del centre històric de la ciutat. L’activitat, promoguda per l’Associació de Veïns del Barri Vell, consistirà en un concert de les campanes de la Catedral, la Basílica de Sant Fèlix o l’església del Carme, entre altres. L’objectiu de la proposta, que dirigirà el musicòleg i campaner Llorenç Barber, és divulgar, protegir i posar en valor el patrimoni històric i cultural que representen el toc de les campanes. 

Advertising
Girona, temps de flors

Tercera edició de ‘Girona, mots i flors’

Per tercer any consecutiu, algunes botigues penjaran cartells amb el nom de diverses flors, la seva etimologia i un text literari d’un dels grans autors de la literatura catalana. I, com sempre, aquests cartells tindran format de punt de llibre i es podran trobar a les biblioteques de la ciutat. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising