4 pizzes dels restaurants de Girona que has de tastar

Les millors pizzes dels restaurants de la ciutat de Girona

© Prostock-studioPizza

Són un plaer rodó. O pot ser-ho, perquè no a tot arreu les fan bé. Hi ha pizzes per a tots els gustos: a l'estil napolità o de Chicago, carnívores, per a vegetarians, amb combinacions boges i també per a celíacs. En aquesta llista trobareu quatre pizzes dels restaurants de Girona que ens encanten. 

La de poma i foie de la Cocolino

4 de 5 estrelles

Nosaltres ho tenim clar: La millor pizza la fan a la Cocolino. Massa fina i cruixent, ingredients de qualitat i un bon equilibri italianocatalà. Hi trobareu des de la napolitana més clàssica fins a pizzes sense lactosa i petites joies que mereixerien ser emmarcades, com la de poma i foie gras semicuit. De llagrimeta. 

Llegir-ne més
Nord

La Fellini de La Piccola

3 de 5 estrelles

La Piccola és una de les trattories més populars de Girona. I amb raó. Si passeu per davant, sempre la trobareu plena! És difícil quedar-se amb les pastes, rissotos o pizzes però ara toca parlar d'aquestes últimes. Pizzes de massa fina fetes al forn de llenya que, si ho voleu, us podeu endur a casa! Des de la típica diavola o margarita fins algunes més curioses, com la Corleone o la Fellini. Nosaltres, en concret, ens quedem amb aquesta última apta per a vegetarians: Albergínia, pesto, mozzarella i tomàquets secs. Nyam! 

Llegir-ne més
Eixample
Advertising

La Melanzana de La Tagliatella

Una franquicia en un reportatge de les millors pizzes de Girona? Doncs sí. Perquè a la Tagliatella fan unes de les millors pizzes de la ciutat i, precisament per això, sempre hi ha cua. De dilluns a diumenge. Ingredients de qualitat, massa fina, cruixent i elaborada amb dues varietats de gra. Tot, evidentment, cuinat en un forn ‘made in Itàlia’. Si hi aneu, demaneu-vos la ‘Melanzana’ o la ‘Valpadana’. A la primera queixalada oblidareu que sou en una franquicia, de debò. 

Llegir-ne més
Centre

La de burrata i trufa de La Pulcinella

Voleu viatjar (gastronòmicament) a Sicilia? Aneu a la Pulcinella. En Mario, el cuiner sicilià, us farà sentir com si estiguéssiu en una autèntica trattoria. De fet, bona part dels clients més habituals d’aquesta petita pizzeria són italians afincats a Girona. Pizzes fetes al forn de llenya amb productes italians,  postres ‘made in’ Itàlia com el canneloni sicilliani i una focaccia per llepar-se’n els dits. És difícil triar, però no podeu marxar de la Pulcinella sense tastar la pizza de burrata i trufa negra o la Etna.

Llegir-ne més
Eixample
Advertising

Comentaris

0 comments