Ca la Montse és un dels tresors de la Vall del Llémena. Un restaurant de cuina tradicional i de mercat que pot fer dubtar el vegà més convençut. A la carta hi trobem des d’una fusta d’embotits del poble,-Canet d’Adri-, fins al carpaccio de vedella i els plats estrella: la carn a la brasa. És difícil triar, però si hi aneu no podeu marxar sense provar el magret d’ànec amb cremós de patata i salsa de mango o, directament, la graellada de carn. Ah! I aneu-hi amb la bateria carregada perquè és el típic restaurant que triomfa a Instagram: la decoració de tot el restaurant està feta a base de productes reciclats. Durant els mesos d’estiu al jardí també hi fan concerts, xerrades i contes infàntils.
Si no podeu viure sense carn i se us fa la boca aigua a l’imaginar unes bones costelles de xai o un entrecot ben tallat i sucòs fent-se a la brasa, no oblideu aquesta guia de restaurants a prova de vegans. Aquests són, per a nosaltres, els millors restaurants de Girona per menjar carn a la brasa. Si creieu que ens n'hem deixat algun no dubteu en dir-ho als comentaris. Bon profit!