Menjar de veritat i ètic, ecològic, lliure de químics i pesticides, lliure de transgènics, lliure de productes d'origen animal, lliure de làctics, lliure de soja, lliure de gluten, lliure de sucres i lliure de begudes tòxiques. És la filosofia de Bionèctar, un restaurant vegetarià raw food amb opcions ovolactovegetariana, creat per la cuinera i nutricionista holística Eva Roca. A la carta hi trobem esmorzars saludables, dinars i sopars per menjar allà o per emportar. Dos imprescindibles: l’hamburguesa crudivegana amb llavors de carbassa, nous, tomàquets secs, pebrot vermell (a l'estiu), bolets shitake, pastanagues, all, oli d'oliva, romaní , farigola i marduix i la pizza raw. Addictiva!
Girona, ho sabem tots, és una ciutat força carnívora. Per sort, cada cop sorgeixen més restaurants vegetarians. Però els vegans, aquelles persones que no mengen cap tipus d'aliment d'origen animal, de vegades no disposen de tants llocs com desitjarien. En aquesta llista trobareu els restaurants on trobareu opció vegana a la carta.