0 M'encanta
Guarda-ho

Els tiramisús més deliciosos dels restaurants de Girona

Seleccionem els locals de Girona on preparen millor les famoses postres italianes

Tiramisú

Sabeu que el tiramisú té un origen llibertí?  Els clients dels bordells venecians els consumien per no defallir. Ara bé, més enllà del cafè, que no hi pot faltar, aquestes famoses postres italianes tenen diverses variants i receptes en funció dels ingredients que es fan servir com a base. Alguns el prefereixen amb mascarpone,-el més habitual-, i altres amb un altre formatge fresc. Hem buscat els restaurants de Girona on creiem que els preparen millor i aquests són els escollits!

Cocolino

Les seves pizzes són de les més famoses de la ciutat. De fet, va ser un dels primers locals a fer-ne. El que potser no se sap tant és que tenen un dels millors tiramisús de Girona, elaborat amb cacau amargant! Faríeu bé de “deixar un forat”, després de la pizza, per tastar-lo!

Llegir-ne més

El Racó d'en Pep

El Racó d'en Pep és un restaurant familiar, de cuina casolana i de mercat, regentat per en Pep i la Joana des de 1994. La gran especialitat és la carn, però la carta de postres no es queda gens enrere. En concret, a més del clàssic pastís de xocolata i el cremós de formatge i xocolata blanca (que si mai els treu de la carta, hi haurà autèntiques manifestacions...) fan un tiramisú deliciós a l'estil més clàssic: mascarpone, melindros i cacau en pols per damunt. Nyam!

Llegir-ne més

La Piccola

Pizzes, pasta fresca i seca i risottos, el trio per excel·lència de qualsevol restaurant que es declari italià fins a la medula. A la Piccola de Girona ho trobareu tot. I, també, un molt bon tiramisú que farà les delícies dels més amants del cafè. La porció és força generosa i té un toc de caramel, o sigui que deixeu un forat a l'estómac perquè seria un pecat no acabar-se'l. 

Llegir-ne més
Advertising

La Tagliatella

La Tagliatella és una franquicia, sí, però fan unes de les millors pizzes de la ciutat i, precisament per això, sempre hi ha cua. De dilluns a diumenge. I, de pas, també fan un tiramisú per llepar-se'n els dits. Aquí, però, els ingredients clàssics s'apilen sense perdre les formes dins d'un recipient transparent coronat per la pols del cacau. A la primera cullerada oblidareu que sou en una franquicia. 

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments