És posar-hi un peu i transportar-te al caliu de les masies d’abans. A la Brasa ho tenen clar: cuina catalana i brasa, com el nom indica. Menjareu, envoltats de bótes de vi i eines del camp, els màxims exponents de la gastronomia més nostrada: calçots, canelons, cargols (en fan de secs amb allioli, a la llauna o a la cassola a l’estil de l’àvia), faves, rostit, etc. Recuperen aliments habituals en les taules d’abans com l’arengada o les anques de granota. I tanta carn com vulgueu! I qui ha dit que la cuina a feta al foc és senzilla? Aneu-hi en època de bolets i tasteu-ne al caliu! Us penedireu de no haver-ho fet abans! Trieu també les carxofes, veureu quin gust de llenya!
Pernil salat, xoriç, conill, costelles de xai, entrecot... Se us fa la boca aigua? Si la resposta és positiva, aquesta és la vostra guia. Una selecció de restaurants i bars que fan les delícies dels més carnívors. Bon profit!