Només pel seu encantador local, ja valdria la pena que visitéssiu el Raviyu de Cadaqués. És ample, lluminós i té un toc rústic amb fusió mediterrània molt interessant (i instagramejable). Però assumim-ho, de res serveix tenir un restaurant bonic si el menjar no està a l’alçada. Aquí (sorpresa!) tenen les dues coses. Serveixen amanides súper fresques amb productes de qualitat ideals per un entrant lleuger. Però l’experiència religiosa arribarà quan veieu la seva carta de pizzes artesanes, que han convertit en un autèntic plat de gourmet. En tenen de ceps i stracciatella, de foie i pera o de botifarra de perol amb panxeta ibèrica i mozzarella entre d’altres que aconseguiran pujar-vos al cel dels foodies. Si el restaurant està ple o teniu ganes de fer el gos al sofà no patiu, perquè també fan les pizzes per emportar.
La pizza és molt més que fast food. Sabem que no és, probablement, l'àpat més saludable del món però ja va sent hora que deixem enrere tots els prejudicis que fa anys que arrossega. La pizza és, també, molt més que la popular 'margarita' o la 'quatre estacions'. En aquestes restaurants hi trobareu pizzes al·lucinants amb una barreja d'ingredients per caure d'esquena. Bon profit!