Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

6 festes per ballar de dia a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ja fa calor a Barcelona! Bé, tampoc podem dir que hagi estat un hivern molt fred, però ara sí que ve de gust passejar per la ciutat, prendre una cerveseta a les terrasses dels bars... i ballar! Cada cop hi ha més festes i esdeveniments que tenen com a denominador comú que el ball diürn i a l'aire lliure. Perquè, qui va dir que gaudir d'una bona sessió de DJ i moure el cul sense parar és només cosa dels clubs i de la nit? Barcelona s'ha convertit en la capital estatal dels esdeveniments de dia on la música, el bon ambient i el ball és el més important. Preneu nota d'aquestes festes imprescindibles i que sapigueu que quan hi aneu no voldreu tornar a ballar de nit. Esteu avisats! 

Brunch Electronik

Si us agrada la música electrònica, el bon menjar, la moda i a més teniu fills, Brunch Electronik és la vostra festa. Aquest esdeveniment s'ha convertit en un 'must' a Barcelona. Hi ha un ambient genial, podreu gaudir dels millors DJs del món (al Brunch hem pogut veure Bonobo, Carl Craig i John Talabot entre d'altres) i a primera hora hi ha un munt d'activitats pels més petits molt xules. És EL LLOC!

SoundEat! 

Amb només tres edicions, el SoundEat! s'ha convertit en una de les millors propostes 'made in Barcelona'. A més, cada edició es fa a un lloc singular de la ciutat com la plaça de les Glòries, els jardins de Pedralbes i la placeta del moll de Marina, just davant de les torres Mapfre. El Último Vecino, San Soda, Delorean, Extraperlo, Clip! i Sau Poler han passat pel SoundEat!. El pròxim serà el 16 de juliol.

ElRow

La gent de ElRow sap com fer una bona festa de música electrònica a l'aire lliure. Disfresses, confeti, pintures, saltimbanquis, molt hedonisme i un cartell amb els millors DJs del tech-house actual fan que sigui la millor aposta per passar un diumenge a l'aire lliure ballant com si fos l'Apolo o el Razz a les 5 de la matinada. És una aposta segura!

Bestial Beach Club

El grup Tragaluz ha creat una festa de dia amb un punt d'exclusivitat que ho està petant. El Bestial és un bon lloc per prendre una copa davant del mar els diumenges i ballar una mica per començar bé la setmana. Consulteu la pàgina de Facebook per saber quan serà la següent festassa!

 

Hotel Pulitzer

Si hi ha una terrassa a Barcelona amb una programació regular de DJs i concerts de nivell, bon ambient, vistes insuperables i ganes de ballar aquesta és la de l'Hotel Pulitzer. Ja fa anys que vol convertir-se en un espai de referència i ara ja es pot dir que és un dels millors 'spots' de la ciutat. Dj Fra, Josep Xortó, Ari Up, Telexketch, Boreals, beGun... la llista d'artistes que s'hi poden veure és interminable!

VenTú!

Tot i que han fet esdeveniments que no han estat a l'aire lliure, el VenTú! és el padrí d'això del ball a l'aire lliure a Barcelona. Llibertat, ambient multicultural, urbà i sobretot amb un punt de bogeria. Com diuen ells mateixos, "no tot el que és bo passa de nit!".

Últimes notícies

    Publicitat