Joan Boneta, un arquitecte reconvertit en cuiner, i son germà Toni, ha aconseguit un petit miracle: fer confluir la taverna catalana de sofregit i porró, el bar de tapes i el menú de migdia sense tòpics, ximpleries, ni pressupostos milionaris de disseny. Només amb imaginació i bon gust. Cal tastar el seu menú de migdia.
S'acosta el final d'any i tots comencem a recordar el millor que hem vist, tastat i viscut. En aquests mesos s'han fet centenars d'obres de teatre, s'han publicat milers de discs i llibres i hem gaudit de plats deliciosos i vibrants. Els millors de tots estan presents en els nostres Premis 2014 però el jurat sereu tots els lectors i lectores de Time Out.
La redacció i els col·laboradors de Time Out Barcelona ha seleccionat els tres candidats de cada categoria però sereu vosaltres qui escollireu el guanyador final. Només cal que voteu a través de Facebook. Teniu temps fins a l' 1 de desembre! El 10 desembre farem públics els guanyadors en un número especial de la revista.
Aquests són els finalistes dels Premis Time Out: el bo i millor de la nostra ciutat aquest 2014.