All Those Food Market Primavera
All Those Food Market torna amb una edició de primavera molt especial: després de deu anys en dansa i setze edicions (amb una assistència de 20.000 persones en la darrera!), el degà de la fusió de mercat de proximitat i menjar de carrer torna els dies 20 i 21 d’abril amb una nova localització: el Moll de la Fusta de Barcelona. En aquest desè aniversari, hi trobareu més de 60 projectes gastronòmics en venda i exposició, tots de proximitat: els fermentats de Sants Ferments, l’oli d’oliva verge extra d’Oli Cometes, la ginebra artesanal de 100&Nomore, còctels llestos per beure d’East Drops, les llavors recuperades de Les Refardes, les originals croquetes de Paquitas... I esclar, l'altre secret del seu èxit: una tria de grans restaurants de Barcelona en versió menjar de carrer. Hi trobareu sabors tradicionals amb tocs sorprenents com els de Dos Pebrots, Palo Verde o Fat Barbies i cuines exòtiques com les de Lady Dumpling, Anormal o Warike, que compartiran protagonisme juntament amb noves propostes com les de Casa Inés, Insolent o Molla, la nova i atractiva proposta d'entrepans de Sartoria Panatieri. La cosmètica natural, molt lligada a la filosofia del festival, ocuparà també un lloc destacat al mercat d’artesans gràcies a projectes com Sab Solids o Innata Natura. Tot plegat, acompanyat de les millors cerveses artesanes i els vins de productors locals, capitanejats per Vallformosa. La part dolça també té un pes específic important, gràcies als gelats DelaCrem i la seva línia Del