Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Moll de la Fusta

  • Llocs d'interès
  • Ciutat Vella
Publicitat

Detalls

Adreça
Pg. de Colom
Ciutat Vella
Barcelona
08003
Contacte
609 32 63 30
Transport
Barceloneta (Línies: L4)

Què hi ha ara mateix

All Those Food Market Primavera

  • Activitats gastronòmiques

All Those Food Market torna amb una edició de primavera molt especial: després de deu anys en dansa i setze edicions (amb una assistència de 20.000 persones en la darrera!), el degà de la fusió de mercat de proximitat i menjar de carrer torna els dies 20 i 21 d’abril amb una nova localització: el Moll de la Fusta de Barcelona. En aquest desè aniversari, hi trobareu més de 60 projectes gastronòmics en venda i exposició, tots de proximitat: els fermentats de Sants Ferments, l’oli d’oliva verge extra d’Oli Cometes, la ginebra artesanal de 100&Nomore, còctels llestos per beure d’East Drops, les llavors recuperades de Les Refardes, les originals croquetes de Paquitas...  I esclar, l'altre secret del seu èxit: una tria de grans restaurants de Barcelona en versió menjar de carrer. Hi trobareu sabors tradicionals amb tocs sorprenents com els de Dos Pebrots, Palo Verde o Fat Barbies i cuines exòtiques com les de Lady Dumpling, Anormal o Warike, que  compartiran protagonisme juntament amb noves propostes com les de Casa Inés, Insolent o Molla, la nova i atractiva proposta d'entrepans de Sartoria Panatieri. La cosmètica natural, molt lligada a la filosofia del festival, ocuparà també un lloc destacat al mercat d’artesans gràcies a projectes com Sab Solids o Innata Natura. Tot plegat, acompanyat de les millors cerveses artesanes i els vins de productors locals, capitanejats per Vallformosa. La part dolça també té un pes específic important, gràcies als gelats DelaCrem i la seva línia Del

Meat & Fire 2024

Si clameu que la carn és un dels béns més preuats del món (i no exagereu), Meat & Fire us cridarà com els càntics de les sirenes. A la vora del mar, al Moll de la Fusta del Port Vell, i hipnotitzats per la música que sonarà per tot el moll, us enamorareu d’aquesta festa de la carn i el foc de filosofia sostenible -la primera del Sud d’Europa amb aquesta temàtica- on podreu clavar queixelada a una àmplia varietat de creacions carnívores, la majoria fetes a la brasa. Del 7 al 9 de juny, l’esdeveniment que se celebra per segon any consecutiu a Barcelona concentrarà a més de quaranta reconegudes graelleres i graellers de tot el món que es posaran als fogons dels trenta grills del festival per a delectar els assistents amb una àmplia varietat de plats elaborats amb diversos talls de carn. Cadascun d'ells utilitzarà una varietat d'eines com graelles, 'xulengos', 'kamados', fumadors, robatas, forns de llenya i caixes xineses per elaborar les seves creacions amb les millors carns disponibles al mercat, sempre amb un absolut respecte per l'animal i enfocats en oferir productes de qualitat. Entre queixalada i queixalada, podreu passejar-vos pel marketplace i aprofitar per comprar estris especials i omplir el rebost, assentar-vos en algun dels bars a l’aire lliure, gaudir d’un espectacle musical o d'un showcooking o, fins i tot, apuntar-vos a un taller de cuina. Ja se us fa la boca aigua? No espereu a comprar la vostra entrada!

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà