Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nymio
Zero en conducta

Festival de titelles i de teatre d'objectes

Festival de titelles i de teatre d'objectes

Publicitat

Arrenca la IVa edició del Festival de Titelles i de Teatre d'Objectes, que fins diumenge omplirà el Poble Espanyol d'espectacles per a tota la família. 

La màquina màgica
Els Animamundi enceten el TOT amb 'La màquina màgica', un espectacle d'ombres xineses dirigit per Kerstin von Porat. Explica la història de l'Aurora Teixidora i en Simón Fa-Sol, que viuen en un poble on tothom sap construir coses boniques amb les mans; però la tranquil·litat es trenca el dia que arriba a la vila una curiosa i esperpèntica màquina...
La màquina màgica. Dv., 20 h. Ds. i dg., 11 h. A partir de 4 anys

Hansel i Gretel
Qui no ha somniat amb un dels contes dels germans Grimm? Coincidint amb el 200 centenari de les seves històries, Trac-Trac proposa una relectura de 'Hansel i Gretel' amb titelles de taula i molt d'humor per tractar la golafreria. 
Hansel i Gretel. Ds., 12.30 h. Per a tota la família

El fantàstic màgic d'Oz
La veterana companyia Sebastià Vergés es col·loca els titelles de guant per relatar l'aventura de la Dorothy, la rossa de Kansas que decideix fer un viatge a la Terra d'Oz, on es farà amiga de l'Espantaocells, l'Home de llauna i el lleó, amb qui s'enfrontarà a la bruixa de l'Oest.
El fantàstic màgic d'Oz. Ds., 17.15 h. Per a tota la família

El rei i el mar
Objectes que es rebel·len i un rei que descobreix que no pot dirigir-ho tot. Aquesta és la interessant faula que presenten els Pea Green Boat, que construeixen titelles a partir de materials orgànics i objectes trobats.
El rei i el mar. Ds., 18.30 h. Per a tota la família

El carnaval dels animals
Les composicions de Camile Saint-Säens inspiren el muntatge de Forani Teatre dedicat a una colla d'animals que s'uneixen amb un noble objectiu: alliberar el lleó, pres per l'avarícia d'un rei que vol transformar-lo en un abric de pells. Ho aconseguiran?
El carnaval dels animals. Dg. 12.30 h. Per a tota la família

Oiaraki, el castell dels ocells
El rei Oriol, el criat Bernat, la princesa Maragda, la reina Berenguera i una paraula màgica: Oiaraki. L'únic que no la coneix és Maldestre, el mag encarregat de fer els encanteris... Aquesta és la proposta poètica de tija llarga dels Binixiflat.
Oiaraki, el castell dels ocells. Dg., 17 h. Per a tota la família

T.O.T al Experience
Circuleu pel Poble Espanyol, de la plaça de la Font, fins al Baluard i el Monestir de Sant Miquel. Amb quina finalitat? Per trobar-vos, amb La Finíssima i un espectacle on un Guardia Civil rep les nates; els joglars de la Micro Troupe, que es deleixen per explicar rondalles; i el Canelo, el gos de fil dels Ramblin Puppets. També us sorprendran les històries sense importància dels Zero en conducta, en aquesta T.O.T al Experience.
T.O.T al Experience. Ds., 16 h. Dg., 15.30 h. Per a tota la família

TOT off
També heu de cercar-los, als titellaires... Una manera de gaudir de propostes teatrals i redescobrir la vila, de la mà de la companyia Pamipipa i dels grallers, gegants i capgrossos de la Colla gegantera del Poble Espanyol.
TOT off. Ds. i dg., 12 i 16 h. Per a tota la família

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat