Habitació1418. Carnestoltes. Once upon a time

Nens Gratis

Time Out diu

Habitació1418, el projecte cultural i d'oci per a joves de 14 a 18 anys, surt del seu espai habitual per a celebrar que ja té un any de vida. Aquest Carnestoltes serà l'excusa perfecta per mostrar, amb un ball de màscares, el treballa realitzat als tallers previs. La festa tindrà lloc a l'Auditori del Convent del MACBA. Després de l'arribada dels 'roomers', a les 18 comença 'Once upon a Time', performance col·laborativa de so, dansa, moviment i màscares. 

A les 19 h és l'hora del Carnival Print, a càrrec de 2ndfunniestthing. Un taller d’estampació amb ceres o plastidecors, especial 'Carnival Edition'. Per aprendre a dominar a fons aquesta tècnica d’estampació casolana amb resultats similars a la serigrafia tradicional, però sense necessitat de tanta infraestructura.

A les 20 h pren el relleu Marev DJ Set. El duo artístic Marev (compost pels roomers Marc GAson i Eva Chamosa) s’encarregaran de tancar aquesta tarda en què l’Habitació es transforma, es disfressa i celebra que ja ha passat, ràpid i intens... el nostre primer any!

Detalls

També t'agradarà