Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El més petit de tots

Torna El més petit de tots

El festival internacional d'arts escèniques per a nens aterra al Mercat de les Flors

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Propostes que trenquen la barrera entre públic i els actors, de format reduït i carregades d'intensitat, i activitats que barregen dansa, música, teatre, joc i audiovisuals per als primers espectadors, els que tenen de 0 a 5 anys. Això és el festival El més petit de tots, una proposta nascuda el 2005 a la Sala Miguel Hernández de Sabadell que s'ha expandit per diferents teatres del territori, i aquestes són algunes de les joies que es podran veure al Mercat de les Flors i al Mira-Sol de Sant Cugat.
Bach à sable
©Théâtre de la Guimbarde

Bach à sable

Dues intèrprets juguen amb les melodies i la música de Bach: aquest és el punt de partida d'un espectacle que pot ser el primer contacte dels petits amb la dansa. 'Bach à la sorra' és la proposta de la companyia belga Théâtre de La Guimbarde és una companyia belga que des del 1973 ha creat una setantena d'espectacles per a infants. De 2 a 4 anys.

Concert per a nadons
©Marta Vidanes

Concert per a nadons

Una nova oportunitat per veure un concert que s'escapa de les convencions adultes. L'espectacle produït per El Canal – Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona a partir de la idea de Pablo Lameiro busca el gaudi de la música compartida entre nadons i intèrprets, pares, mares i germans, avis i amics. Sense més però amb resultats increïbles: el descobriment de la música en viu i el silenci creen moments intensos i sorprenents. De 0 a 5 anys.

Publicitat
Planeta Ka
J.C/D.C

Planeta Ka

El 'Planeta KA' està fet a mida dels nens i nenes: el terra és irregualar, amb textures, s'hi fan coves i espais secrets, hi ha turons per escalar i tobogans que semblen naturals... Aquest petit planeta –el millor dels planetes desconerguts per passar una estona divertida i enriquidora– és obra d'Imaginart. D'1 a 3 anys.

The light garden
©Rachel Davies

The light garden

La cineasta anglesa Rachel Davies també és al festival El més petit de tots i us proposa de viure una experiència  campestre i cinematogràfica, a través d'una instal·lació audiovisual interactiva. Només heu de moure-us per l'escenari deixant-vos guiar pel cos i la vostra imaginació. De 18 mesos a 5 anys.

Publicitat
Almazuela
©Companyia Roberto G. Alonso

Almazuela

L'espectacle de la companyia Roberto G. Alonso recrea un món surrealista, ple de fantasia, on res sembla el que és. Un treball sincer, poètic, divertit, tendre, detallista i original que navega entre el que és real i irreal i que té en l’element visual el seu punt fort.

Taller intergeneracional
©Gemma Palet

Taller intergeneracional

Les teles són per ballar, jugar, crear, imaginar, sentir i gaudir. Ho descobrireu en aquesta proposta intergeneracional de la psicopedagoga Gemma Palet, una opotunitat per descobrir noves formes de comunicació entre pares, fills, néts i avis.  D'1 a 5 anys.

Més reportatges

Publicitat
Cartellera de cinema infantil
  • Nens

Les millors pel·lícules per als més petits Cinema infantil aquesta setmana Turbo ‘Turbo’ és fruit d’un concurs d’idees que va organitzar Dreamworks entre els seus treballadors. La del director David Soren era clara: dur a terme una mena de versió de la sèrie ‘Fast and Furious’ amb cargols. Increïble però cert, el projecte va tirar endavant, potser com a extravagant manera per part de Dreamworks d’emular l’èxit de la seva competidora Pixar amb ‘Cars’. L’esperit que mou ‘Turbo’ l’hem vist molts cops: l’ésser humil que persegueix un somni impossible malgrat les reticències del seu entorn. Aquí un cargol de jardí que espera arribar a competir un dia a les curses d’Indianapolis... i ho aconsegueix. Previsible en el seu desenvolupament i menys complexa que altres films d’animació contemporanis, ‘Turbo’ tanmateix desperta simpatia gràcies a una certa humilitat i als seus insòlits protagonistes, des de la colla de cargols fins als propietaris hispans d’un restaurant de tacos que els donen suport. Epic : el món secret ¿Creieu que el petit exèrcit dels Homes Fulla serà capaç de protegir la rosa màgica de la reina? ¿O potser penseu que aquesta flor encantada està amenaçada per forces tan fosques que uns petits guerrers botànics com ells no tenen cap opció d’èxit? Benvinguts a un món d’ansietat freudiana per a tota la família, l’última creació de Chis Wedge, director d’'Ice Age', que aquest cop s’ha deixat portar per la forta influència dels contes de fades tradicionals. Afegint-hi, es

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat