Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cartellera de teatre infantil a Barcelona
Obra de teatre infantil 'Kàtia', de Teatre Nu
Foto: Jordi Valldaura

Cartellera de teatre infantil a Barcelona

Els espectacles per a nens que es poden veure a la ciutat

Advertising

Barcelona és una ciutat que estima el teatre, i també el fet especialment per a un públic infantil. Cada setmana trobareu propostes variades i que treballen amb tècniques diferents, des de titelles a ombres xineses passant pel musical, el clown o el teatre tradicional i seguint les mesures de seguretat. 

Obres de teatre que traslladaran els més petits a mons màgics. Viuran aventures, coneixeran personatges esbojarrats, descobriran noves músiques i noves veus i tornaran a casa plens de noves experiències!

NO T'HO PERDIS: 50 llocs on anar amb la canalla.

Obra de teatre infantil Les croquetes oblidades
Foto: Les Bianchis

Les croquetes oblidades

Nens Sala Beckett,

La companyia Les Bianchis ('Les clink', 'Les supertietes') tornen a la Beckett per parlar-li sobre la mort als més joves –l'obra està pensada per a nens i nenes de primària. El text és de la Clàudia Cedó ('Una gossa en un descampat') i la direcció de l'Israel Solà de La calòrica.
La Pepa és la protagonista d'aquesta història, una nena amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l'ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l'àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l'indret màgic on van a parar les coses oblidades.

Per a nens i nenes a partir de 6 anys.

Obra de teatre infantil 'Núvol Núvol', de Periferia Teatro
Foto: Periferia Teatro

Núvol Núvol

Teatre El Raval

El Tantarantana reprèn la programació infantil amb 'Núvol Núvol', de Periferia Teatro, espectacle guanyador del PREMI FETEN 2020 al millor espectacle de titelles i objectes! A més d'una peça teatre, 'Núvol Núvol' també és un joc poètic que revisa des de l'humor, la idea de l'amor romàntic que se'ns transmet des de la infantesa. Inspirat en el conte de 'La Sireneta', també veure què som capaços de fer per a estimar i que ens estimin...

Teatre Tantarantana. M: Paral·lel. 27 i 28 de febrer, 12 h. 9 €. Recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Advertising

On és la fada alegria? Un viatge a la felicitat

Nens Activitats musicals Aquitània Teatre, La Nova Esquerra de l'Eixample

Com ha de fer-nos riure una pallassa si li han robat l'alegria? Aquest és el punt de partida d'aquesta obra familiar amb comèdia, música, misteri, màgica i sorpresa que vol explicar als més petits el camí a la felicitat. Sense voler profunditzar en excés i amb un llenguatge proper, vol comunicar el missatge que l'alegria ha de ser un component important a les nostres vides. Una experiència on els petits entren literalment dins de l’obra i poden interactuar amb els actors.

Obra de teatre infantil 'En Jan Totlifan'
Foto: L'Estaquirot Teatre

En Jan Totlifan

Nens Performance Sat! Sant Andreu Teatre, Sant Andreu de Palomar

Un espectacle de la històrica companyia de teatre i titelles l'Estaquirot Teatre. Aquesta és la història d’en Jan, un nen a qui, de petit, a casa seva li feien tot, i no li calia aprendre a fer res si ell no ho volia; des de cordar-se les sabates, a vestir-se o que li tallessin el menjar. Quan es va fer gran en Jan va tenir un ajudant, en Nicolau, que també li feia tot. Però un dia, quan en Nicolau va tenir prou diners, va marxar a viure tranquil a l’Illa Verda. En Jan no sabia viure sense ajuda, així que va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau. Un trajecte ple de descobirments i aventures on, poc a poc,va aprendre moltes coses. A partir de 3 anys.

Advertising
Foto: Circo Raluy Legacy
Foto: Circo Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy: TODO (LO)CURA

Notícies Comèdia

El Circ Raluy Legacy torna a Barcelona per Nadal i munta la carpa al Port Vell amb un nou xou, 'Todo (lo)cura', amb números aeris, de risc, equilibris impossibles i molt d’humor, a més de la posada en escena marca de la casa. Han dissenyat un espectacle nou, d’una hora i mitja de durada sense pausa per evitar el contacte entre el públic.

Obra de teatre musical 'Aladdí'
Foto: Magatzem d'Ars

Aladdí

Nens Performance Teatre Gaudí Barcelona, Sagrada Família

Aladdí és un noi que viu amb la seva mare i està enamorat de la princesa, la filla del Sultà, però no es pot casar amb ella perquè és pobre. 
Un misteriós desconegut li ofereix riqueses a canvi que li aconsegueixi una vella llàntia amagada a l’interior d’una cova plena de tresors. La cia. Magatzem d'Ars presenta aquest muntatge musical inspirat en el conte de 'Les mil i una nits'. 

Teatres amb programació infantil

Sat! Sant Andreu Teatre

Teatre Sant Andreu de Palomar

El Sant Andreu Teatre, més conegut com a SAT!, és un teatre situat al carrer Neopàtria del barri de Sant Andreu. Es va obrir el 1990 i va ocupar unes antigues cotxeres del passeig de Fabra i Puig. Més tard, el 2003, es va tornar a obrir ja a la seva ubicació actual. Té capacitat per a 383 persones i programa obres de teatre, música, dansa i destaca pels espectacles per a públic infantil.

La Puntual

Teatre Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

La Puntual va obrir el 2005 com a espai escènic que es dedica a oferir una programació estable de putxinel·lis. El nom de La Puntual és un homenatge a Santiago Rusiñol que va escriure L’Auca del Senyor Esteve, una obra clàssica del teatre costumbrista, l'acció de la qual es desenvolupa en una casa de vetes-i-fils del barri de la Ribera anomenada La Puntual.

Advertising

Jove Teatre Regina

Teatre Vila de Gràcia

El 1998 va obrir aquest espai que durant anys ha funcionat com un dels únics teatres amb programació infantil i juvenil estable a Barcelona. El projecte el capitaneja la companyia La Trepa.

Sala Fènix

Teatre El Raval

A pocs metres de la Rambla de Raval es troba la Sala Fènix, amb una programació teatral per a adults i per a un públic infantil, basada bàsicament en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte.

Advertising

Eixample Teatre

Teatre L'Antiga Esquerra de l'Eixample

L'Eixample Teatre, situat a l’espai abans ocupat pel Guasch Teatre i gestionat per les companyies Teatritus i La Paparra, no és una sala nova a la ciutat, però sí un teatre renovat que s’obre després d’un temps tancat i ho fa amb la intenció de recuperar un espai d’oci per al públic, amb especial atenció a teatre familiar.

L'Autèntica Teatre
Foto: L'Autèntica Teatre

L'Autèntica Teatre

Teatre Comèdia Vila de Gràcia

La sala Porta4 ara és L'Autèntica Teatre, un nou projecte que centra la seva programació exclusivament en la franja de primera infància, de 0 a 6 anys, ofereix residències a companyies de la ciutat i també segueix com a Escola de Teatre i Cinema per a infants i adults.

El nou Porta4 potencia el seu vincle amb el cinema amb la productora L'Autèntica Cinema, organitzant esdeveniments com el Festival de Teatre i Cinema.

Advertising
Teatre Romea
Foto: Teatre Romea

Teatre Romea

Teatre Companyia resident El Raval

El Teatre Romea va néixer com a teatre privat el 1863, orientat a la petita burgesia i les classes populars. El 1981 es convertí en el Centre Dramàtic de la Generalitat, representant el paper de teatre nacional fins a la creació del TNC. El 1999 comença una nova etapa sota la gestió del Grup Focus i diferents directors, com Calixto Bieito i a l'actualitat Julio Manrique, que l'han convertit en un espai d'actualitat artística amb companyia pròpia.

Teatre Tantarantana

Teatre El Raval

Aquesta sala ha viscut dues etapes. La primera, el 1992, comença amb la creació del teatre, al carrer Tantarantana, amb espai per a 75 persones i programació per adults i nens. La segona etapa és quan es van traslladar al carrer de Les Flors, a un espai amb més capacitat que els va permetre consolidar-se. La seva proposta artística es basa en el teatre de text d’autors contemporanis de prestigi, però poc representats a Catalunya.

Advertising

Teatre Poliorama

Teatre Comèdia El Raval

Es troba a la planta baixa de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona. Es va obrir l’any 1906 com a sala de cinema, més tard va funcionar com a teatre (de 1937 al 1939 va ser el Teatre Català de la Comèdia) i també va romandre una temporada tancat. Des del febrer del 1985, quan va tornar a obrir, que no ha deixat de banda el seu carácter teatral.

Teatreneu

Teatre Comèdia Vila de Gràcia

Monòlegs, improvisació, màgia, espectacles familiars. Si us sedueix qualsevol d'aquestes propostes no deixeu de consultar la programació del Teatreneu, són especialistes en la matèria.  A part del canvi en les instal·lacions, hi va haver un fort canvi en la gestió del teatre, una nova manera de programar on és el públic qui determina la durada dels muntatges i en demanda els continguts.

Advertising
Sala BeckettLocals Poblenou
Foto: Edgar Ortiz

Obrador Internacional de Dramatúrgia Sala Beckett

Teatre El Poblenou

Fundada el 1989 per José Sanchis Sinisterra al carrer Alegre de Dalt de Gràcia, l'ara Obrador Internacional de Dramatúrgia gaudeix d'una segona vida a Poblenou, instal·lat a l'antiga cooperativa Pau i Justícia, totalment reformada pel gabinet d'arquitectes Flores & Prats. Disposa de dues sales d'exhibició, aules i espais per assajar. És l'epicentre del teatre català contemporani.

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising