Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La bella durmiente
La bella durmiente

Cartellera de cinema infantil a Barcelona

Les millors pel·lícules per als més petits i les seves famílies

Escrit per
Erica Aspas
i
Eugènia Güell
Publicitat

Els nens (i els adults també) gaudiran amb aquesta selecció de pel·lícules per a públic familiar que podeu trobar als cinemes de Barcelona i també dintre de la cartellera de cinema alternatiu. Una tria amb pel·lícules noves a la cartellera i també d'altres que formen part de la història del cinema familiar.

Les millors pel·lícules per veure en família

 • 4 de 5 estrelles
 • Cine
 • Animació

Disney va convertir-se en un gegant de l’animació a escala mundial per mitjà de l’èxit de Pixar i grans triomfs, com el de l’any 2013 amb 'Frozen'. Afortunadament, l’esperada seqüela és una pel·lícula  completament fresca. El món que crea és fascinant, totes les cançons –excepte una breu interpretació d’Els rens no són com els homes– i els tocs d’humor són nous. Oblideu-vos de 'Let it go' i feu espai per a una nova tanda de melodies enganxoses. 

 • 4 de 5 estrelles
 • Cine
 • Acció i aventura

El que s'esperava que fos un 'reboot' deficient d’una pel·lícula aventurera de Robin Williams, ha resultat ser una sorpresa d’allò més agradable. La primera part de 'Jumanji' mantenia la idea fonamental del film original del 1995 –un joc de taula extremadament agressiu que intenta matar els seus jugadors– i incorporava un gir modern d’encant innegable. La seqüela, 'Jumanji: siguiente nivel', és encara més gustosa de veure. Al final del primer film, quatre adolescents sobrevivien a un videojoc i aprenien una valuosa lliçó: pots ser més del que els altres esperen que siguis. Dos anys més tard, un d’ells decideix tornar a Jumanji. Per al desmanyotat Spencer (Alex Wolff), la vida real no té punt de comparació amb el videojoc que el ficava dins el cos de la Roca. Més que comprensible. Les mecàniques de la trama –derrota el joc, aprèn de la vida– són les mateixes, però s’hi afegeix un nou toc: gent gran. I és que l’avi de l’Spencer, l’Eddie (Danny DeVito), i el seu amic Milo (Danny Glover) s’uneixen a la partida per accident. Ara és l’avi qui juga amb l’avatar de la Roca. És impossible exagerar el delit que suposa veure Dwayne Johnson fent d’home gran, malhumorat i confús. Ara és el bufó del grup i no pas l’heroi, cosa que funciona a la perfecció. La comèdia avança cap a la bogeria –un cavall s’uneix al repartiment; hi ha canvis de cossos constants– però el film es manté absurd sense arribar a ser estúpid. Fins al final, és pura diversió interpretada amb la subtilesa necessària

Publicitat
 • 3 de 5 estrelles
 • Cine
 • Acció i aventura

L'atapeïda seqüela de la 'Maléfica' de Joachim Rønning (2014) troba la seva raó d’existir en la malvada Queen Ingrith de Michelle Pfeiffer. Com a nèmesi d’Angelina Jolie, Pfeiffer ens dona exactament el que volem: l’actitud de Catwoman verinosa que va fer a 'Mother!'. Ingrith planeja quedar-se el reialme emmetzinant el lligam entre la seva jove reina, Aurora (una gràcil Elle Fanning), i la seva incompresa padrina Malèfica (Jolie, glamurosa i imponent). Destruirà la vilesa d’Ingrith l’amor del duo que el primer film va construir? La resta és menys inspirada. El guió flirteja amb idees sobre poder i identitat però no s’acosta a la sofisticada metàfora d’assetjament sexual de la pel·lícula anterior, expressada a través d’unes ales robades.

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat