Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viu un Nadal en família al CaixaForum!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Nadal en família al CaixaForum
Nadal en família al CaixaForum

Viu un Nadal en família al CaixaForum!

Exposicions, espectacles de teatre, música i altres activitats imperdibles per a adults i nens durant les festes

Per Time Out en col·laboració amb CaixaForum
Advertising

L'experiència ens ha ensenyat que al CaixaForum s'hi pot anar sense saber què hi ha. Sempre trobaràs una exposició interessant, una conferència, una visita guiada, en família, o un espectacle interessant. També per als petits: sempre n'hi ha alguna de preparada i pensada per a ells, ja sigui una pel·li o un taller. 

Dit això, saber què hi ha en aquests moments fa que l'experiència encara sigui millor. Per això hem preparat una llista amb les millors activitats i exposicions que CaixaForum ha preparat per al seu Especial de Nadal: un munt de cites per poder gaudir en família on trobareu des de visites guiades a les exposicions fins a divertits espectacles familiars. No us en perdeu ni una! I, sobretot, us recomanem reservar des de ja la vostra entrada per anar a veure amb els més petits Baboia, un espectacle deliciós de la mítica companyia La Claca per celebrar el seu 50è aniversari. Tot un món de diversió acompanyat de peces en directe de Claude Debussy i Maurice Ravel.

A tot això, hem de reconèixer que no ens hem recuperat de l'impacte de l'exposició Velázquez i el segle d'Or. Ja l'heu visitat?

 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Visites comentades i activitats paral·leles

Velázquez. Museo del Prado
© José Baztán Lacasa

'Velázquez i el segle d'or': Pintura en viu

Una ocasió per representar la realitat amb l'estil pictòric del Segle d'Or. En aquest espai de l'exposició es podrà triar què fer: un retrat individual, un retrat en grup o una natura morta. Hi haurà objectes, peces de vestuari i altres elements d'atrezzo per a crear en viu retrats o bodegons. Aquesta activitat és un espai dins de l'exposició, pensat per al públic familiar i recomanat per a infants a partir de 5 anys. 

Més informació aquí

'Toulouse-Lautrec i l'esperit de Montmartre'
© Michiel Elsevier St

El Petit Chat Noir

Aquest espai dins de l'exposició 'Toulouse-Lautrec i l'esperit de Montmartre' pensat per al públic familiar, ret un homenatge a través de la recreació de Le Chat Noir, l'emblemàtic local de Montmartre que va atreure artistes, músics, escriptors i bohemis. L'espai convida a explorar de manera lliure i creativa a través del dibuix, el moviment del cos que balla. 

Més informació aquí

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising