Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Articket
Articket

Celebreu els 25 anys d'Articket aquest Nadal regalant un passaport que obre les portes a museus top!

L'Articket, format pels principals museus d'art de Barcelona, commemora el seu quart de segle amb un passaport que us permetrà visitar durant un any les exposicions dels sis museus per 38€ i sense fer cua. 25 anys o menys de 16? És gratis. Regaleu art!

Time Out en col·laboració amb Articket
Publicitat

Us passegeu de museu en museu com si fossiu abelletes fent un ritual freqüent o, potser, coneixeu a algú amb aquest costum? Doncs us espera mel de la bona: un passaport museístic a mans d'Articket, el grup format entre els 6 principals museus d'art de Barcelona: Museu Nacional d'Art de Catalunya, MACBA, Fundació Joan Miró, CCCB, Fundació Antoni Tàpies i Museu Picasso.

Enguany, el grup celebra el seu 25è aniversari i han decidit fer-ho amb alçada: promocionant art i cultura amb una campanya que es desplegarà durant un any, de desembre de 2023 a desembre de 2024. Regaleu el passaport aquest Nadal o quedeu-vos-el tot per vosaltres, gaudint de tot aquest nèctar cultural durant un any per només 38 euros (si teniu 25 anys, us sortirà de franc!); podreu visitar tant les exposicions permanents, com les temporals. En total, us estalviaríeu un 50% del que costaria. A més, amb el pas no us caldrà fer la cua i no haureu de passar pel tràngol de les avorrides esperes. A què espereu per aconseguir-lo? Us expliquem quines meravelles us trobareu als museus i algunes de les curiositats del passaport d'Articket. Aixequem el vol!

Art de flor en flor
Articket

Art de flor en flor

Us passaríeu hores voltejant per les obres avantguardistes? O potser sou més clàssics? El passaport ArticketBCN permet un viatge per la història de l'art des del Romànic fins al Modernisme, passant per les avantguardes i l'art i cultura més contemporanis, així com els universos de tres artistes d'impacte internacional: Picasso, Miró i Tàpies. Aquí només hi trobareu gelea reial! A més, podreu tenir constància i vanagloriar-vos de cada parada que heu fet perquè a cada museu que visiteu, us segellen el passaport.

Una programació expositiva de luxe
Fundació Miró

Una programació expositiva de luxe

Aquest any, tots els espais museístics d'Articket tenen planejada una programació excel·lent. Deixant enrere l'any Picasso, comença l'Any Tàpies, amb una gran programació expositiva a la Fundació Tàpies. I tot seguint amb l'homenatge al tàndem 'Miró-Picasso' a la Fundació Joan Miró i al Museu Picasso, és el ritu de pas, que investiga l’amistat, els moments de coincidència i els projectes compartits entre aquests dos grans artistes.
També, del segle XX, us trobareu l'exposició de Mari Chordà (1942) al MACBA, una artista i molt vinculada a l’escriptura poètica, que tracta qüestions sobre el cos, l’embaràs i la maternitat, l’expressió de la sexualitat i els fluids corporals.
El MNAC redirigeix la mirada al passat, de nou, amb 'Quina humanitat? La figura humana després de la guerra (1940-1966)'. I si busqueu respondre interrogants del futur, no us podeu perdre la mostra 'IA: Intel·ligència artificial' al CCCB. Només deixem caure alguns exemples, per si us inspiren.

Visites guiades amb secrets
Articket I Miquel Coll Molas

Visites guiades amb secrets

A l'abril, museus mil! Articket havia d'escollir el mes per excel·lència de la primavera perquè pugueu gaudir d'un dels pics de la campanya: a l'abril del 2024 hi haurà visites guiades gratuïtes per descobrir els entorns més desconeguts dels 6 museus, ubicats a Ciutat Vella, Eixample i Montjuïc. Sumeu-vos a les rutes per destapar alguns dels llocs secrets que envolten el Museu Nacional d'Art de Catalunya, MACBA, Fundació Joan Miró, CCCB, Fundació Antoni Tàpies o Museu Picasso.

Gratis per a joves de 25 anys i menors de 16!
Articket

Gratis per a joves de 25 anys i menors de 16!

Si la vostra edat coincideix amb el nombre d'anys de l'aniversari d'Articket, us ha tocat la loteria! El passaport us sortirà de franc. I és que amb l'objectiu d'apropar l'art a les noves generacions, de l'1 al 31 de desembre de 2023, les persones nascudes al 1998 i residents a Catalunya podreu aconseguir gratuïtament un passaport Articket apropant-vos a les taquilles de qualsevol dels 6 museus Articket i presentant el vostre DNI o passaport. Correu a buscar-lo!
Els menors de setze anys també poden gaudir del millor art de Barcelona. Si van acompanyats d'un adult amb el passaport Articket, rebran gratuïtament un Boarding Pass on podran acumular els segells dels museus que vagin visitant, igual que els adults.

Amb cultura, de l’humor!
Articket

Amb cultura, de l’humor!

La sobrecoberta està feta per La Mandanga, que ha dissenyat una divertida portada d'edició limitada que podreu adquirir gratuïtament amb la compra d'un passaport Articket de l'1 de desembre de 2023 al 8 de gener de 2024. La Mandanga és el projecte creatiu de Noemí Rebull, una il·lustradora establerta a Barcelona que destrossa les icones populars amb un particular sentit de l'humor. Qui ha dit que la cultura sigui avorrida?

'I love' art
Articket

'I love' art

'I love Articket' és el lema de la campanya d'aquest any. A través del motiu 'love', que d'entrada estableix un fort vincle emocional, els diferents missatges de les pancartes de la campanya juguen amb altres frases més divertides, com per exemple: 'I love visitar els millors museus en comptes de buscar lloc en una platja abarrotada'.
És una proposta de l'estudi Snoop, que ha estat la guanyadora de la convocatòria que va fer Articket juntament amb el FAD per al disseny de la seva campanya!

Vosaltres també estimeu l'art? Doncs regaleu-vos a vosaltres i als vostres l'experiència més artística d'aquest Nadal! A què espereu per fer-vos amb un Articket?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat