Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 expos per al mes d'agost

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

5 expos per al mes d'agost

Us recordem quins són els museus que heu de visitar abans de la 'rentrée'

Per Josep Lambies
Advertising

Tanquem temporada. De galeries, no en queda gairebé cap que mantingui la persiana aixecada, i els museus es cobreixen les esquenes amb una bona exposició que els mantindrà els índex de visites durant el mes d'agost. N'hi ha de bones, interessants, atrevides i algunes fins i tot són imprescindibles. Aquestes, les teniu llistades a continuació.

Samuel Labadie

L'ànima examinada

I ara la raresa de la temporada, el monument multidisciplinari que Samuel Labadie ha fet a l’Espai 13 de la Fundació Miró. Si li dic raresa és, d’entrada, perquè el primer que hi trobareu és una franceseta cauta recitant les escabroses proclames de 'La carronya' de Baudelaire, escortada per un home robust com un armari que va enumerant les parts del cos com si fossin les taules de multiplicar. Diu que es va inspirar en Les memòries d’un malalt de nervis de Daniel Paul Schreber, però jo sospito que també hi ha una mica de bogeria personal.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising