Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 8 propostes excepcionals per fer cultura aquest cap de setmana

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Mathieu Pernot. Destrucción
Mathieu Pernot. Destrucción

8 propostes excepcionals per fer cultura aquest cap de setmana

Del 2 al 4 d'octubre coincideixen a Barcelona un munt d'activitats relacionades amb l'art i la cultura. Trieu la vostra pròpia aventura!

Per Maria Jose Gómez
Advertising

Tenim la sort de viure en una ciutat on podem gaudir durant tot l'any d'un bon grapat d'exposicions i activitats culturals, sovint ben interessants, però aquest cap de setmana, del 2 al 4 d'octubre hi ha una conjunció artística que ha fet coincidir a Barcelona fires d'art contemporani, mostres de galeries que ens apropen l'obra de grans artistes com Antonio López, una inauguració d'un museu, portes obertes per ser primer de mes... Segur que alguna d'aquestes propostes us escau: aprofiteu-la!

Nogueras Blanchard - Ana Mas Projects
©Nogueras Blanchard - Ana Mas Projects

Gallery Weekend 2015

Art Art contemporani

Barcelona s'afegeix a la llista de ciutats que celebren un 'gallery weekend' per donar vida al sector de d'art contemporani i celebrarà la seva primera edició fins al 4 d'octubre. La iniciativa promoguda per Art Barcelona ha aglutinat una vintena de galeries, i es complementa amb un programa d'intervencions que es duran a terme en espais insòlits de la ciutat. Us fem un recull de les propostes, perquè el cap de setmana es presenta carregat.

Museu Picasso
©Scott Chasserot

Museus que obren gratis els diumenges

Art

Aprofiteu que aquest diumenge és el primer de mes i visiteu de franc els museus. El MNAC, el CCCB, el Picasso són alguns dels centres de Barcelona que tenen entrada gratis el primer diumenge de cada mes. D'altres són d'accés lliure els diumenges a partir de les tres de la tarda. Una bona manera –i econòmica– d'acabar la setmana. Aquí teniu la llista completa.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising