Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Acció. Una història provisional dels noranta

Acció. Una història provisional dels noranta

Art Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona , El Raval Fins al diumenge 7 febrer 2021
Recital Accidents Polipoètics. Xavier Theros i Rafael Metlikovez.Barcelona
1/2
Foto: Consuelo Bautista
Acció. Una història provisional dels 90
2/2
Foto: Miquel Coll

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Si la dècada de 1980 va representar a Europa un retorn a l’ordre, a la reivindicació d’una certa formalitat en l’art, als formats convencionals de la pintura i l’escultura àmpliament acceptats pel mercat, la de 1990 va reprendre bona part de les experiències conceptuals dels anys 60 i 70. Es van recuperar pràctiques relacionades amb el cos humà que conjuntament anomenem art d’acció; sovint s'expressava en forma de performances que acostumaven a circular en àmbits molt restringits, en festivals o trobades. La mostra recorre aquesta època i rastrejarà obres fonamentals d'artistes com Esther Ferrer, Los Rinos, Circo Interior Bruto, Oscar Abril i Tere Recarens, entre d'altres, a més d'aportar documentació i material audiovisual inèdit. El resultat és una exposició densa, una història provisional amb múltiples extensions històriques i contemporànies, que vol servir d'inspiració a les noves generacions d'artistes.

Detalls

Lloc de la ubicació Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Web del lloc www.macba.cat
Telèfon de la ubicació 93 412 08 10
Adreça Plaça dels Àngels, 1
El Raval
Barcelona
08001
Transport Sant Antoni (L2), Universitat (L1-L2), Catalunya (L1-L3-FGC)

Dates i hores

També t'agradarà
    Últimes notícies