Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Activitats artístiques que no et pots perdre a Barcelona

Activitats artístiques que no et pots perdre a Barcelona

L'agenda de la ciutat en clau artística, més enllà de les exposicions de museus i centres d'art

Barcelona Gallery Weekend
Per Eugènia Sendra |
Advertising

Les exposicions són el plat fort de museus i centres d'art, que són molts i diversos, però alhora també es programen activitats paral·leles per aprofundir en els temes i els protagonistes de les mostres i completar-les amb una mirada més transversal i lúdica. No perdeu pistonada de l'agenda dels espais d'art!

 

NO T'HO PERDIS: aquests són les propostes artístiques gratuïtes de la cartellera.

 

'On abortion', de Laia Abril
Foto: Laia Abril
Què fer

Seminari 'Tu, jo i elles'

icon-location-pin Casa Elizalde, Eixample
icon-calendar

Coincindint amb l'exposició 'Una càmera pròpia. Dones i pràctiques fotogràfiques', la Casa Elizalde proposa una aproximació a la fotografia de la mà d'autores contemporànies que treballen en contextos diversos. Bego Antón posa el focus en relació amb la veritat; Taryn Simon se centra en la investigació artística; Laia Abril revisa la dona en clau política; i Tania Franco Klein s'aproxima a l'estètica de la contemporaneïtat. Modera la taula la fotògrafa Tanit Plana.

'Mil cavalls de potència'
Foto: Eva Fabregas
Art, Pel·lícules i vídeos

Loop Festival 2019

icon-location-pin Diversos Espais,
icon-calendar

El festival de videoart de Barcelona celebra una nova edició duent la imatge en moviment per diferents indrets amb forma d'exposicions, projeccions, instal·lacions i performances en directe.

Advertising