Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Altres escenaris possibles

  • Art, Fotografia
Flamenco Queer al Bar La Federica del Poble-sec
Flamenco Queer al Bar La Federica del Poble-sec. Fotografia: Martí Fradera
Publicitat

Time Out diu

Una exposició fotogràfica itinerant a diferents centres cívics per visibilitzar els espais i col·lectius musicals que creixen als marges de Barcelona

Del 20 de gener fins al 30 de juliol de 2022 es pot visitar 'Altres escenaris possibles', una nova exposició fotogràfica itinerant programada en diferents centres cívics de diferents barris. Un espai dissenyat amb l'objectiu de visibilitzar els espais i col·lectius que creixen als marges, i molts cops amagats, de Barcelona. L'exposició és a càrrec del periodista musical Nando Cruz, autor de la sèrie de reportatges 'Otros escenarios posibles' publicats a El Periódico de Catalunya, i es desenvolupa amb l'ajut del fotògraf Martí Fradera i la dissenyadora d'exposicions Ada Sbriccoli. 'Altres escenaris possibles' és una ocasió ideal per donar a conèixer la riquesa i diversitat musical que tenim escampada per tot Barcelona. Pels interessats en assistir cal fer una inscripció prèvia per controlar l'aforament. 
A més, a l'acte inaugural de l'exposició en cada centre cívic es podrà conèixer els detalls de l'obra amb una xerrada per presentar l'exposició i parar especial atenció a la vida musical del barri al qual pertany el centre cívic, i acabar el darrer cap de setmana de l'exposició amb una passejada pel barri per descobrir els llocs on la música és viva: escenaris visibles o discrets, a l'aire lliure o a l'interior dels edificis. La passejada compon un circuit musical de proximitat conduïda per Nando Cruz i amb la col·laboració dels veïns i veïnes del barri. 
L'exposició itinerant es mou per diferents espais en les següents dates: del 24 de març al 24 d'abril al CC La Sedeta, del 31 de març a l'1 de maig al CC Can Deu, del 28 d'abril al 28 de maig al CC Matas i Ramis, del 5 de maig al 5 de juny al CC Convent Sant Agustí, del 2 de juny al 30 de juny al CC Besòs, del 9 de juny al 9 de juliol al CC Can Basté i del 5 de juliol al 30 de juliol al CC Trinitat Vella. 
Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
De dilluns a divendres, de 9.15 a 13.45 h i de 16.15 a 21.30 h. Dissabtes, de 16.15 a 21.30 h
Publicitat
També t'agradarà