Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Apunts per a un incendi dels ulls

Apunts per a un incendi dels ulls

Art, Art contemporani Més d'una ubicació Fins al diumenge 27 febrer 2022
Antoni Hervas
Miquel Coll Antoni Hervas

Time Out diu

17 propostes per explorar, col·laborar i dialogar amb els artistes del nostre context

En aquesta exposició hi trobaràs obres d’art que s’exhibeixen a Barcelona per primera vegada. La mostra és la primera del cicle Panorama, amb el qual el MACBA vol reforçar el seu compromís amb l’escena artística de la ciutat. Una exposició per descobrir els artistes emergents que donen forma a la cultura contemporània barcelonina, a través d’obres que inclouen un gran ventall de disciplines: la pintura, l’escultura, el treball amb paper, la videoinstal·lació, la performance, la fotografia i el tèxtil.

El títol de la mostra fa referència al poemari de Gabriel Ventura (Granollers, 1988), Apunts per a un incendi dels ulls (2020), en el qual reflexiona sobre la iconoclàstia i la capacitat de rebel·lió del llenguatge sensorial. Les obres que es descobreixen al llarg del recorregut s’erigeixen com a «apunts», notes a peu de pàgina que posen l’accent en certes inquietuds com la imatge que té la ciutat de si mateixa i els conceptes de reparació i pertinença o de dissidència de gènere.

Aquesta exposició compta amb la participació d’Ana Domínguez, El Palomar (Mariokissme i R. Marcos Mota), Laia Estruch, Arash Fayez, Antoni Hervàs, Rasmus Nilausen, nyamnyam (Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez) amb Pedro Pineda, Claudia Pagès, Aleix Plademunt, Marria Pratts, Stella Rahola Matutes, Eulàlia Rovira, Ruta de autor (Aymara Arreaza R. i Lorena Bou Linhares), Adrian Schindler, Rosa Tharrats, Gabriel Ventura, i Marc Vives

Detalls

Lloc de la ubicació Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Adreça Plaça dels Àngels, 1
El Raval
Barcelona
08001
Transport Sant Antoni (L2), Universitat (L1-L2), Catalunya (L1-L3-FGC)

Dates i hores

També t'agradarà