Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Art+Tech a CASA SEAT

  • Art
CASA SEAT I Art+Tech
CASA SEAT I Art+Tech
Publicitat

Time Out diu

Una xerrada sobre el vincle entre art i innovació tecnològica de la mà d'artistes i professionals compromesos amb la causa

Aquesta és la pregunta que posarà sobre la taula de CASA SEAT -el 16 d'octubre a les 18:30h- la moderadora Silvia Bardani, Business developer, Digital Transformation Consultant i també artista visual. La resposta de l'Art+Tech vindrà de la mà de més experts en el camp: Barbara Aurell, fundadora i CEO de l'estudi d'interiorisme ESPACIO EN BLANCO. També participarà Pol Rosset, CEO i cofundador de WindowSight, la plataforma de streaming que vol acostar l'art visual i la fotografia a tota la població a través de pantalles. I, finalment, Regina Giménez, artista que exposarà una sèrie de pintures, collages sobre paper i dues instal·lacions.
Si voleu descobrir quines són les noves tècniques digitals que poden ser usades dins del món de l'art, i, en la direcció oposada, com els escenaris tecnològics poden fer ús de l'art per a generar entorns amables i humans, aquesta és una ocasió que no us podeu perdre. Una cita que posa a l'art en un pedestal, en què els convidats també reflexionaran sobre com l'art empodera tot el que toca, inclòs a un mateix. Us aventureu a entrar en tot aquest món artístic i tecnològic?

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.casa.seat/es/agenda/Art-Tech.html
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà